Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, tak , z napiecia moga byc takie bole , niestety miewam je po stresie.

A troszeczku tylko nabylam przekladek i koty kupilam do tego wzoru z kotami:D Wczoraj poszlam spac pozno i jakas malo wyspana jestem .

Co dobrego pichcilas? Ja zawsze lubie czytac Ciebie mirunie i jasaw jak zapodajecie obiadkowe przepisy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, też lubię taką koszulę w kratę na wiosnę. W sweterku (tylko dłuższym i melanżowym) i rurkach skórkowych byłam nawet dziś.

cyklopka, swetro-sukienki uwielbiam. :105:

platek rozy, Po chwili przerwy na kuchnię włoską, rodzinę nafutrowałam kuchnią indyjską, wszak zrobiłam zapasy na dniach azjatyckich w lidlu :D No i musiałam szybciutko zrobic, więc bez większych ceregieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos gotowania, to ostatnio kupiłam w Biedronce kaszę jaglaną w torebkach /innej nie było/ i dodałam ją /ugotowaną :lol: / do mięsa drobiowego mielonego - przyprawionego odpowiednio /też z Biedronki/. Wyszło z tego super jedzonko-klopsiki-proste, szybkie, zdrowe...i tanie :!:

Wystarczy zrobić jakąś surówkę i obiad gotowy. Dla dzieci nawet wskazane :!:

-- 17 lut 2015, 19:37 --

Mój Mąż lubi tradycyjną kuchnię, więc za wiele nie mogę poszaleć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu :******** uwielbiam kasze jaglana , bardzo zdrowa , delikatna , dietetyczna i pyszna .

Jak sie czujesz Slonce?>???

amelia83, czemu???:D :D :******* daj przyklada:D

-- 17 lut 2015, 20:41 --

comatom, a co to sie tam grilluje?aa to jest talerz :D slepa juz jestem :shock::shock::shock::shock::shock::shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja miałam dzisiaj polskości: pomidorówkę z ryżem i pierś z kurczaka w sosie śmietanowym (z odrobiną curry) :mrgreen:

platek rozy, narobiłaś mi smaka na tego kuraka w mleczku kokosowym z owocami. Lubię łamać takie smaki :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dziekuję, czuję się w miarę dobrze. Dzisiaj byłam z Wnuczkiem /młodszym/ w Bajkolandii-miejsce zabaw dla dzieci-zjeżdżalnie, trampolina, itp...

Jednak sama nie wybrałabym się tam, ponieważ On jest niezwykle żywym dzieckiem, zaczyna już chodzić, a mój kręgosłup odmawia współpracy... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ano tak , bidulko a z zoladkiem jak sie ma to ciezko tak jest wszytsko co inni a do tego jak sie jeszcze czegos nie lubi :(

jasaw, oj to mialas fajny wypad pod wzgledem psychicznym :105: szkoda tylko ze czlowiek nie moze sie w pelni cieszyc bo fizycznie nie domaga . :x

-- 17 lut 2015, 20:51 --

Kochani ide kolacje zrobic .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi