Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, szpilki, obcisłą białą koszulę (albo ciemnoczerwoną lub bordową), jakiś wisiorek na szyję i może bransoletkę na rękę! I na dyskotekę... Sama nie wrócisz! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :******** :papa::papa:

Ja tez dzis polamana! Cos musi byc na rzeczy ni chybi! :pirate:

Dzis po terapii poszlam z siostra po koraliczki nowe a pozniej do niej i tak mi zlecialo wiekszosc dnia.

kosmostrada, :******** wychodzilam niejednokrotnie taka po terapii , ale to dobrze bo zaczynasz pracowac nad czyms co jest istotne!

A teraz jak sie czujesz?

cyklopka, :105::105::105: :********* jak mi milo ze Ci sie te kolczyki podobaja :) a skarabeusz cudny , ze zlotem idealnie sie prezentuje.

comatom, fajne stylizacje :mrgreen: :********* hihi

I caluski dla Wszystkich i sciskance cieple.

Zdechla jestem jakas , robilam lazanki przed chwilka skonczylam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Miałam właśnie rzucic w przestrzeń zapytanie, gdzie Ty jesteś :smile: O ty nasza Siłaczko, łazanki robiłaś, łał!

No to dołączyłaś do mnie i miruni - połamańców. Właśnie pomyślałam, że tak może też i schodzi napięcie z głowy.

Kupiłaś jakieś fajne koraliki?

A czuję się jak pobita, lub jak na drugi dzień po wycisku na treningu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak , z napiecia moga byc takie bole , niestety miewam je po stresie.

A troszeczku tylko nabylam przekladek i koty kupilam do tego wzoru z kotami:D Wczoraj poszlam spac pozno i jakas malo wyspana jestem .

Co dobrego pichcilas? Ja zawsze lubie czytac Ciebie mirunie i jasaw jak zapodajecie obiadkowe przepisy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, też lubię taką koszulę w kratę na wiosnę. W sweterku (tylko dłuższym i melanżowym) i rurkach skórkowych byłam nawet dziś.

cyklopka, swetro-sukienki uwielbiam. :105:

platek rozy, Po chwili przerwy na kuchnię włoską, rodzinę nafutrowałam kuchnią indyjską, wszak zrobiłam zapasy na dniach azjatyckich w lidlu :D No i musiałam szybciutko zrobic, więc bez większych ceregieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos gotowania, to ostatnio kupiłam w Biedronce kaszę jaglaną w torebkach /innej nie było/ i dodałam ją /ugotowaną :lol: / do mięsa drobiowego mielonego - przyprawionego odpowiednio /też z Biedronki/. Wyszło z tego super jedzonko-klopsiki-proste, szybkie, zdrowe...i tanie :!:

Wystarczy zrobić jakąś surówkę i obiad gotowy. Dla dzieci nawet wskazane :!:

-- 17 lut 2015, 19:37 --

Mój Mąż lubi tradycyjną kuchnię, więc za wiele nie mogę poszaleć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi