Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

i_am_a_legend, miałam lęki i depresję, które nieco się zmniejszyły po ssri, ale wystarczy jakiś stres i lęk pojawia się jeszcze czasami. Nie odstawię nagle kawy i papierosów, bo to już byłby szok dla organizmu podczas leczenia antydepresantami. Poza tym muszę być silniejsza psychicznie, by taki rygor sobie zafundować ;)

cyklopka, a więc widzisz jak jest, masz naoczny przykład w domu na co dzień. Poza tym któryś z lekarzy mi powiedział, że byłaby to zbyt szokowa kuracja - po iluś tam latach palenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nim doszłam do rossmanna to go zamknęli. Ale nogę na ciutkę wystawiłam, sprawdziłam, że tak, dziś jest zimno i nieprzyjemnie i nic nie straciłam siedząc w chałupie.

Chłopaki cały dzień budowali osławioną tratwę, ja sobie drugą częśc niedzieli spędziłam po Bożemu w necie i jakoś ten ponury dzień minął.

mirunia, :D wilków się nie bojam... W ogóle jestem nieustraszona przecież :lol: W sumie to chyba trochę udało Ci się odpocząc?

amelia83, dzielności ty, że się zmobilizowałaś :uklon: Ja jak wczoraj zrobiłam swoje cwiczenia na kręgosłup, to szukałam z czego tu se medal zrobic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, był okres kilka lat temu, że rzuciłam palenie z dnia na dzień bez wspomagaczy - na 8 m-cy, wystarczył duży stres, bym znowu sięgnęła po papierosa, tak od czasu do czasu.... aż wsiąkłam znowu :shock:

Teraz nie mam jeszcze tego samozaparcia, by coś z tym zrobić, ale myślę o tym co raz częściej.

-- 15 lut 2015, 20:57 --

kosmostrada, tak, zrelaksowałam się i niedługo znowu do łóżka wskoczę, jeno jakąś kolacyję zjem.

A Tobie nieustraszonej zamknęli sklep, ale przewietrzyłaś główkę... bo brrrr zimno dzisiaj. Zapomniałam, że miałaś ochronę ze sobą przed wilkami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, banalnie po ręczniki papierowe.

Może dobrze, że zamknęli, bo na pewno na ręcznikach, by się nie skończyło ;) A tak wpadnę jutro przed pracą i nie będę miała czasu buszowac po półkach.

mirunia, :D Na pewno lepiej mi się chodzi z psem, bo warczy na podejrzanych dziadów przemykających chyłkiem po nocy :D Aczkolwiek nadal wygląda przy tym jak pluszak...

Tak się zastanawiam jak codzień, jaką sobie dziś przyjemnośc sprawiłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dużo masz tych ćwiczeń? ile powinnas czasu im poćwiecać? ja przyznaję Tobie medal :D

-- 15 lut 2015, 20:12 --

mirunia, ja sobie szczerze nie wyobrażam siebie bez fajki, zamiast palenia to co mam niby robić? :bezradny::bezradny:

Ciebie rozumiem, ze czekasz na lepszy moment dla rzucenia fajek

ale ja leki będę brala do końca zycia- prawdopodobnie więc każdy moment będzie szokowy, jak sobie tylko pomyślę ze mam nie palić to mnie wku@@ bierze

bo to jest szok, jak się pali iles tam czasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka, myślałam, że jakieś eliksiry miłosne, albo coś :P

Na kaszel, ale niektórym to bardziej potrzebne niż miłość ;)

Trochę mnie zaczął brzuch boleć, chyba jednak nie ruszę tego kotleta.

Jadę błonnik i niedobry napój gazowany, bo ktoś mi kupił :twisted:

Wrzucam koleżankom na fejsie chińskie drzeworyty ze znakami zodiaku :great:

Dalej nie dodałam kolegi. Jeszcze 4 godziny korcenia muszę wytrzymać.

-- 15 lut 2015, 20:27 --

amelia83, nie chcę być twoim "złym sumieniem", ale to może nie jest najlepszy moment na rzucanie palenia, skoro jest ci ciężko w tylu innych aspektach życia.

are-you-an-angel-or-a-devil.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmo, u mnie się nigdy na jednej rzeczy nie kończy :P

Ja ostatnio pojechałam ostro po bandzie, bo 2 szminki, 2 cienie i rozjaśniacz do włosów.

Ale to działa, no... ładniejsza jestem od tego :oops:

Nie wierzę w horoskopy, ale bardzo lubię chińskie i japońskie drzeworyty i kaligrafię i stąd mi się to wzięło. Kiedyś miałam w domu "Chińską księgę", były to drzeworyty odbite na kartach tego albumu, była wśród nich seria zwierząt z kalendarza i stąd mnie to zainteresowało.

-- 15 lut 2015, 20:54 --

Rzuć mi rok urodzenia (o ile nie jesteś ze stycznia/lutego) to też ci wkleję :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Nowy Rok mają w styczniu albo lutym, tak że wtedy trzeba sprawdzić datę dzienną. Ale generalnie to rok potrzebuję. Jeśli się krępujecie, to mogę po prostu wkleić wszystkie w dziale "zabawy".

Mogę Ci wysłać dokładną datę na priva jeśli chcesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem już w szlafroku. Zapalę sobie świeczkę zapachową, zaparzę ziółka, poczytam i do śpików, bo jutro trzeba wstac.

Spadam - naprodukowałam dziś tyle postów na Spamowej, że przekroczyło to granice przyzwoitości i musze uciekac. :D

Dobrej nocy kochani!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem już w szlafroku. Zapalę sobie świeczkę zapachową, zaparzę ziółka, poczytam i do śpików, bo jutro trzeba wstac.

Spadam - naprodukowałam dziś tyle postów na Spamowej, że przekroczyło to granice przyzwoitości i musze uciekac. :D

Dobrej nocy kochani!

Jaką masz świeczuchnę? Dobranoc :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak delikatnie powiedzieć koleżance, która jest koleżanką niedoszłego męża, że nie, nie oglądamy razem telewizji i w ogóle się nawet nie widujemy? Kiedyś było prościej, bo zmiany statusu związku na fb od razu się wszystkim wyświetlały, a teraz nie. Musiałabym "eventa" zrobić z datą :lol: No nie umiem zrobić tak, żeby się ludzie sami dyskretnie zorientowali. Nie... ludzie nie potrafią stalkować tak jak ja :twisted:

Bo niby zero prywatności, wszyscy paczą wszystkim w życie, a tak na prawdę do nikt nic nie wie, bo się nie interesuje, albo paczy i nie widzi.

Dobra, idę film obejrzeć, a jutro gram w TV, bo nie mam terapii i siup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi