Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos wie jak naprawic ta cholerna pralke?

No właśnie, są tu jacyś faceci?

A co to za seksizm! Równouprawnienie mamy. :!:

Ja jestem facetem, ale lubię dbać o siebie, leżeć i pachnieć. Mam też kilka dni w miesiącu, gdy jestem nieznośny i proszę nie mieć o to do mnie pretensji. A w ogóle, to foch. :P

No ja się na pralkach nie znam, smuteczeg :P

A pójdziesz ze mną na zakupki? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, no to bardzo dobra wiadomośc na dziś! :great: Przesyłaj tu natychmiast trochę pozytywnej energii! ;)

amelia83, Moja T. powiedziała, że bardzo ważne, aby stawiac sobie cele możliwe do wykonania na dziś. Więc ja się nie podejmuję chwilowo rzucenia, bo tylko wpadnę we frustrację, że mi się nie udało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z chęcią! :105: Tylko pójdźmy do jakiegoś centrum handlowego, zjemy sobie lody, poobgadujemy ludzi i pośmiejemy się z grubszych koleżanek. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z chęcią! :105: Tylko pójdźmy do jakiegoś centrum handlowego, zjemy sobie lody, poobgadujemy ludzi i pośmiejemy się z grubszych koleżanek. :yeah:

Namówiłeś mnie! :105: Jeżu, zawsze chciałam mieć kolegę do robienia zakupów! :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Namówiłeś mnie! :105: Jeżu, zawsze chciałam mieć kolegę do robienia zakupów! :105:

Hurra, hurra! A ja zawsze chciałem mieć koleżankę, bardzo nieprzyjemnie przymierza się okrycie wierzchnie samemu. Chwycimy się za ręce i będziemy w podskokach przemierzać niesamowite przestrzenie galerii handlowych. :105::105::105:

Nie sądziłem, że na Spamowej Wyspie odnajdę nowy sens życia. :uklon::angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hurra, hurra! A ja zawsze chciałem mieć koleżankę, bardzo nieprzyjemnie przymierza się okrycie wierzchnie samemu. Chwycimy się za ręce i będziemy w podskokach przemierzać niesamowite przestrzenie galerii handlowych. :105::105::105:

Nie sądziłem, że na Spamowej Wyspie odnajdę nowy sens życia. :uklon::angel:

Jak mogłeś zapomnieć o patatajaniu na róshoffych jednorożcach?! :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zapomniałem, o podstawach nigdy nie zapominam! Wolałbym tylko, żebyśmy rozłożyli (a może rozłożyły!) te przyjemności w czasie - tak, aby nasza przyjaźń trwała w nieskończoność, a radość wypełniała każdy dzień - nieważne, czy będziemy u kosmetyczki, w galerii czy na urodzinach u naszych koleżanek. :great::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zapomniałem, o podstawach nigdy nie zapominam! Wolałbym tylko, żebyśmy rozłożyli (a może rozłożyły!) te przyjemności w czasie - tak, aby nasza przyjaźń trwała w nieskończoność, a radość wypełniała każdy dzień - nieważne, czy będziemy u kosmetyczki, w galerii czy na urodzinach u naszych koleżanek. :great::yeah:

Niczym Doda i Dżaga :105::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi