Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, że ukrywasz kiepski nastrój i strasz się być pogodniejsza, bardziej dowcipna, myśląc że takie osoby są fajniejsze, bardziej lubiane. Oczywiście mogę się mylić.

Nie mogę sobie pozwolić na codzienne wycie w poduszkę, a Was przecież też nie będę zasypywać non stop tym, jak to ja i moje życie jesteśmy beznadziejni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, tak na upartego to chyba jakies 3 miesiące były ok..A tak to zawsze coś :bezradny:

Myslę nad zmiana pracy ale boje sie zostac na lodzie. Chodzą słuchy że ten ''burdelik'' może bedzie zamkniety. Zmykaja niektóre filie.. I mnie to nawet by ucieszyłobo wtedy nie ryzykowałabym a ruszyła do przodu.. Wogóle to wku...wia mnie ta praca, ludzie którzy myslą że sa nie wiadomo kim i myslą ze ktos bedzie skakał koło nich.. Zreszta zmiany wprowadzaja takieże 250.000 tyś wm-c trzeba wyrobic a tunie ma szans bo konkurencja. Nawet jak zejdziesz z cemy to marża spada i inne wskaźniki, kamery maja montowac więc jajużwiem że nie będe tam pracowac bo nie zgodzę się.. I nie po to by były na złodziejaszków ale by nas ''szpiegować''..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, takie przyzwyczajenie :twisted::twisted:

Sporadycznie tam zaglądam bo za duzo 15latek tam jest :twisted:

E tam, jakoś nie zauważam :)

Ja tylko w jednym watku sie tam udzielam sporadycznie ale PM (i moderatorka ) zrobiły z niego watek puszczalskich ;)

PM, czyli Panna Młoda? Tam jest dużo zboczuchów, potwierdzone info 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od środy rzucam palenie, siostra mnie namawia, żeby od środy popilecowej, ona jest wierząca a ja przecie kur?#2@# dostanę

Tak po prostu, czy z jakimś Desmoxanem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi