Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, Wcale nie byłam okrutna - w jednym zdaniu był tylko dentysta i pikuś chirurg. Gdybym dowaliła jeszcze psychiatrę i ginekologa ooo , to tak , to foch. :twisted::lol:

Ej, nie szalej! :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, gdybyś umiała fotki wstawiać, to byś nam się pochwaliła. A tak, to Ci możemy wierzyć jedynie na gębę :?

Ha ... chyba jestem jedyną osobą na Spamowej, która nie zjadła ani jednego pączucha :why: ... cóż dieta bezglutenowa, a samej piec mi się nie chce ... zresztą na tych mieszankach mąk bezglutenowych rzadko coś wychodzi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ... chyba jestem jedyną osobą na Spamowej, która nie zjadła ani jednego pączucha :why: ... cóż dieta bezglutenowa, a samej piec mi się nie chce ... zresztą na tych mieszankach mąk bezglutenowych rzadko coś wychodzi :?

Ja też JESZCZE nie zjadłam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Nooo, z kości na ości... :twisted: Kochana dzisiaj hulaj dusza, a jutro sucharki i jest git. ( ja tak zrobię)

JERZY1962, tego nie wzięłam pod uwagę biedaku. Jeszcze jeden mi został, ale nie mam jak do Ciebie podskoczyc... :?

Chyba przygryzłam sobie wargę, bo mnie od środka boli i kącik mi napuchł... Ledwo gadam.Chyba kara za obżarstwo...Buuu :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tylko lapki rozprostowalam bo musze teraz odkladac pieniazki na ta koronke :mhm: kolega mi pozyczy a ja mu bede splacala po 50 zl. Chcialabym juz miec normalna prace z umowa :cry:

JERZY1962, a myslalam ze sie skusisz ;) ja jednego z cukrem pudrem i konfitura rozana i troszke chrustu do kawki . Chrust uwielbiam :105::105::105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Jak dobrze, że masz możliwośc pożyczenia na ząbka. To kamień Ci z serca spadł, co? No pewnie, że teraz jedyneczka najważniejsza.

Idę się pokąpac... Chyba jutro zrobię generalne porządki, żeby na weekend miec luz i z obowiązków miec tylko gotowanie. Jakaś przyjemnośc w międzyczasie może się spontanicznie wydarzy, bo przecież każdego dnia trzeba sobie takową sprawic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi