Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Można też nieco inaczej-

Pełny link to-https://www.youtube.com/watch?v=JfUM5xHUY4M

[ videoyoutube=][ /videoyoutube]

Po znaku "=" można wstawić tylko tę część linku, która następuje po znaku równości czyli zamiast watch?v=JfUM5xHUY4M można tylko JfUM5xHUY4M

A między tymi dwoma znacznikami można jeszcze wstawić tytuł filmu który wyświetli się na spodzie, np.

[videoyoutube=JfUM5xHUY4M]Pozdrowienia dla spamowej wyspy[/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Nie udało się. Jak masz znaczniki[ videoyoutube=][ /videoyoutube] to tego kodu(7maJOI3QMu0) z końca linku z youtube nie wklejasz między znacznikiem początkowym i końcowym tylko bezpośrednio po znaku "=" w 1 znaczniku przed kwadratowym nawiasem zamykającym. A między znacznikami(między nawiasami kwadratowymi) tytuł filmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Cześc kochana! Idź za instrukcją Zebreca, albo Darka. Dasz radę ! A co u Ciebie Słońce, jak minął dzień?

Ja byłam dziś w pracy, odpracowuję wypad, a teraz wyszykowałam młodego na wyjazd. Oczywiście kurtka i spodnie narciarskie za małe, mam nadzieję, że wujek mu coś pożyczy. Za chwilę wyjeżdżają i mam czas absolutnie dla siebie. Oczywiście muszę poprac, coś tam posprzątac, ale wszystko powolutku, w swoim tempie. Nawet nie planuję soboty, zupełny luz. Wiem tylko, że wstanę, wyjdę z psem a potem co mi się zachce. Eh wolnośc... ;)

-- 06 lut 2015, 19:04 --

mirunia, Brawo!!! Wszyscy jesteśmy teraz mistrze wstawiania! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi