Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim! :papa:

U mnie normalnie wiosna. :shock: Z przyjemnością przeszłam się z psem do biblioteki. Jestem tak zakręcona , że nie wzięłam listy z książkami, które chciałam wypożyczyc, a czarna dziura w głowie, więc musiałam wybierac na chybił trafił. Trochę się spieszyłam, bo nie lubię psa zostawiac długo przywiązanego. No i zła jestem, bo nie mam tych lektur, co chciałam. Trudno, jeśli będzie taka ładna pogoda i światło, to będzie co robic na weekend.

-- 16 sty 2015, 14:49 --

cyklopka, kochana, fajny awatarek!

Ja z wiekiem coraz brzydziej piszę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,dawno Was nie widziałam:)

Trzymajcie kciuki za mnie, szukam nowej roboty... W tej się wypaliłam, krzyczę na ludzi :( :( Dlaczego ja mam taką krótką cierpliwość do niektórych osób, no dlaczego :( Najgorsze, co może być, to brak kontroli nad sobą (to się tyczy większości zaburzeń...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, joo, myślałam, że wcześniej, w lutym

ale to najbliższy termin jest :bezradny: nic nie zrobie

btw byłam na kawce latte amaretto :105: i z tej terapii to zadzwonili, oddzwonili jak byłam na mieście, nie spodziewałam się, ze oddzwonią i nie zapytałam o to co chciałam...ale trudno..zapytam na konsultacji ;)

Cognac, :great:

chocovanilla, ściskam, a niee doczytałam, gdzie on się spakował niby? wyprowadza się? :****

-- 16 sty 2015, 15:02 --

Zebrec, ja ładnie piszę, :D i się nudze, przyślij zeszyty :PPannaNatalia, panna Natalia nie jest dziewczyną..hmmm :mrgreen: różne rzeczy się dzieja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia to super :great: Luty krótki, szybko minie :great:;)

chocovanilla podbijam pytanie amelii - gdzie się pakował? Wyszłaś po swoje szczęście, czyli co???

kosmostrada :-*** U mnie też wiosna, ciepło i słonecznie. Również zaliczyłam dzisiaj bibliotekę, wypożyczyłam obie "gry i zabawy małżeńskie i pozamałżeńkie" Grocholi, oraz "Nietoksyczne rodzicielstwo" - takie dwa wnioski po terapii...

W sumie szukałam Magnolii o której pisał płatek ale nie było.

Młody dziś do wieczora u kolegi, ja ogarnęłam mieszkanie, powiesiłam i nastawiłam kolejne pranie i zaraz zabieram się do lektury ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:********* :papa::papa::papa:

Wlasnie weszlam do domu , bylam dzis u Madzi i bylysmy na spacerkuz racji wspanialej pogody :105: po pracy zaliczylam biblioteke i biedrone a teraz wpadlam i bede szykowala obiadek ---- dzis pierozki ruskie z przysmaozona cebulka i kefir .

Zalatana23, :******** czytalam jeszcze Grocholi razem z Wisniewskim tylko nie tym pisarzem a terapeuta "Zwiazki i rozwiazki milosne" ---- bardzo ciekawe takze polecam.

amlia83 Kochanie ciesze sie ze sprawa z terapia rusza do przodu:******** :great::great::great::great::great:

Dam znaka Slonce jak tylko chwile odsapne i zjem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi