Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, Zosia_89, tak moje :)

Jeszcze zrobilam takie z kociakami w podobnym stylu ---Rich.

Ciesze sie ze Wam sie podobaja :) Moge zrobic na zamowienie w jakich chcecie kolorkach > :smile:

Te sa zrobione z piasku pustyni , zlotych krysztalkow , koraliczkow babelkowych i przekladek w kolorze zlotym i srebrnym oraz zawieszek zloconych :)

-- 12 sty 2015, 20:22 --

amelia83, 10636294_759460410798129_3313944830341083909_n.jpg?oh=746988f344d7e165b0a52be507666ab1&oe=5523D612&__gda__=1429991924_2a1d0fdda192940f9d8a52e1329df0b9 te zrobilam wczesniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tak sie ciesze ze sie Wam podobaja :105::yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

a to prawda ---uwielbiam je tworzyc:) rozsypuje sobie koraliczki i dobieram a jak np nudze sie w kolejkach w sklepie to sobie tworze jakies zarysy wzorow w glowie :)

Robie takie jakie ja sama chetnie bym nosila . :mhm::mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wróciłam, całkiem dobre powietrze - nie ma wiatru, deszczu, może jutro jakie słońce wylezie...

platek rozy, kochana piękności kolczyki, jak patrzę, aż żałuję, że tylko jedną dziurkę mam w uchu. Nosiłam w niej złote kółeczko, ale baranek mi się zgubił i teraz puste uszko... Chyba sobie kupię srebrne kółko, albo jakiś drobiażdżek typu gwiazdka, czy blaszka. Bo po tym patrzeniu na kolczyki, aż mi się zachciało coś do ucha wsadzic. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam głupia wątpliwość ale to pewnie z racji swoich zaburzeń.. bylem ostatnio u psychiatry i nie wpisał na recepcję moich danych w ogóle i nie chcą mi tego zrealizować. Wyslalem do lekarza SMS-a ale nie dostałem od 3 dni odpowiedzi. nie wiem czy to takie głupie i ona mysli ze powinienem sam wpisać te dane ale jakoś się boje bo to jakoś dziwnie będzie wyglądać. Pomocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostałam w tygodniu kolczyki z lilou od mojej kochanej siostry, mam tez trzy bransoletki z lilou na sznureczkach, jedna z koniczynką ostałam jak miałam mocną depresję, drugą od M na święta w zeszłym roku, a trzecia na urodziny z grawerkiem moja data urodzenia, ostatnio wszystkie zdjęłam i schowałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a tak się przyzwyczaiłam do twojego avka... I tak długo go miałaś. ;)

Musiałam na razie, bo dałam w podpisie link do piosenki i stwierdziłam, że trzeba również uhonorować piękne twarze autorów i wykonawców tego kawałka, aby można było dla pełnej jasności i posłuchać, i popatrzeć.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Od kiedy zaczynasz terapię? Masz indywidualną, czy grupową?

grupowa 3 miesięczna od pon-pt, tylko dojazdy około 1, 5 godziny w jedna stronę

ale tam mam koleżanki i miałabym od czasu do czasu z kim się spotkać

jutro będę dzwonic do Osrodka i się umawiać na konsultację

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi