Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, dobrze było dopóki dupek nie przyszedł pijany i trochę się boje.

-- 30 gru 2014, 17:50 --

kosmostrada, nie myśl że mnie gryzie czy nawet warknie, tylko tego nie lubi, nawet gdy jej paproszek wyciągam z futerka. Ona wysokie poczucie własności, co na jej futerku to jej i nie zabierać. Będę musiała jednak to obejrzeć bo też podejrzewam że coś siedzi i może ropieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, nie przyszło mi nawet do głowy, że cię psunia gryzie, ( kto jak kto, ale ty do psiaków masz podejście) raczej że typ panikujący.

-- 30 gru 2014, 18:04 --

Zebrec, to dobrze, obyś go na stałe zostawił w starym roku!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Pęti się przypomniało ze szczenięcych lat, że jak coś jej nie pasuje/psocę się jej, to dziabie mnie w nos tylko że jak powiem "ała" to liże niemiłosiernie, no ale niestety już po fakcie :? Co do panikowania to fakt, ale co jeździłam z psiakami do weta to moje obawy niestety się potwierdzały, że jednak pies jest chory i wymaga leczenia. Póki co z Pęti nie mam zamiaru jechać. Organizm nawet gdy ma gorączkę powinien sam przezwyciężyć, a nie faszerować antybiotykami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, obśmiałam się kochana - nie ty że jesteś typ panikujący, tylko twoja Pęti :D

A ja też latam z wszystkim do weta... A z sunią, też bym poczekała chwilę, bo może łapka będzie się ładnie goic. Dobrze że są te psiaki, to możesz na nich skupic uwagę, nawet jeśli jest to martwienie się. Los wie co robi.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne zakupy były, oczywiście mamie się pomyrdało i to nie była hurtownia włoskiej odzieży, tylko zwykły drogi sklep jak w galeriach, rzeczy różnych marek, przemieszane damskie, męskie i dziecięce, tak że się nic nie dało znaleźć. A szalone promocje, buty z 1300 -30% = 1000 pieniędzy :great: I koszulki za 100 czy 200. Chyba by mi ręka uschła :shock:

No nic, po nowym roku będę musiała jednak tropić w okolicznych tańszych sklepach i szmaciarniach :pirate:

Poza tym jeszcze sobie zrobiłam mały spacer, kupiłam kalendarz (terminarz) do torebki.

I umówiłam się z kuzynką, że do niej wpadnę w Nowy Rok, bo w sumie ona i tak z dziećmi siedzi, nie imprezuje, więc dzień dobry jak każdy inny, póki mam trochę wolnego.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, i co, same cohiby tam masz? ;)

-- 30 gru 2014, 19:37 --

cyklopka, a co chcesz konkretnie wytropic? W tym roku niezłe przeceny, bo rynek ciuchowy dostał w kośc pewnie przez pogodę.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, cohiby siglo 1-5 esplendidos, ulubione churchille od pueblosa oraz pare takich africianto dla ojca bo chce zacząć palić więc dla początkujących lekkie najczęściej migdałowe

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, raz jakieś rajstopy albo getry we wzory, sukienek nie mam prawie wcale, i koszulę jedną dżinsową jedną w kratę, czyli styl chłopięcy ale krój wolałabym damski. Dlatego się zdenerwowałam w tamtym sklepie, bo były przemieszane, np. damskie swetry koło męskich koszul, a damska koszula wranglera 200 zł :roll:

-- 30 gru 2014, 18:55 --

W sumie inspiracje mam ze starych filmów :mhm:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, o widzisz, to jak już znajdziesz to może Ty mi powiesz, gdzie można kupić tanie wzorzyste rajtki, ale nie takie po 25 zł za sztukę, tylko jakieś tanie :D W teskaczu są fajowe, z szewkiem przez całą nogę <3 ale cena... :/

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi