Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, dziękuję. Między innymi dlatego już nie mogę doczekać się środy i wyjazdu ze znajomymi. Chociaż na chwilę oderwę się od rzeczywistości...

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, a dokąd się wybieracie na Sylwestra ?

Zebrec, jasaw, i Arasha też grzecznie idziemy dzisiaj do łóżka jak przyzwoici ludzie. Żadnego nocnego przesiadywania na forum :nono:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, no nie fajnie! :?

Arasha, dzisiaj zamierzam tak zrobić. Dopiję zieloną herbatę, wezmę prysznic i lecę spać. Nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie...U mnie znow pogorszenie , mam rowniez wrazenie , ze moj maz ma dosc mnie i mej choroby.Na spacerze znow mnie dorwalo, dusznosc , zawroty glowy i nudnosci, nie mialam tego od dawna..w dodatku te klopoty z prolatyna znow sie pojawily. :roll:

Cale zycie do bani.. :why:

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wlasnie wrocilam ze sklepow , ludzi co niemiara ale juz mam zakupy na kolejne trzy dniz robione :)

Na 16 ide do mojej psychiatrki , zle sie chodzi bo snieg pada i jest go naprawde duzo.

Wczoraj posiedzialam z kolezanka a pozniej ejszcze sasiadka przyszla i siedzialysmy do 23 .

I nie mialam czasu myslec o lękach i pierdolach .

Za tydzien juz do Madzi ide wiec bede miala dzien zajety i moj rytm tygodnia wroci.

Przetrwac jeszcze ten tydzien...

Mam zaproszenie na jutro na sylwestra :o Nie wiem czy pojde ale milo ze mnie zaprosili znajomi:)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, a czemu mamy nie lubic?

adel, Hey Kochana :******** jak samopoczucie?

Ja obiadek klece , dzis filety z kurczaka , ziemniaczki i surowka z kapusty bialej i marchewki :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, mnie tez nie kazdy lubi a w sumie na forum wikszosc nie lubi ale coz nie ejstem zupa pomidorowa zeby mnie kazdy mial lubic ;)

adel, Ciesze sie ze lepiej :yeah: ja dzis tez w miare . A obiadek musze zjesc bo na 16 do lekarki . Przez swieta schudlam 2 kilo :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, Ty dobrze wygladasz , facet nie ma byc chudy jak dupa weza :P

adel, Kochana mnie chyba stresy zezarly :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi