Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Fizli, Fizlik nie rycz, ciebie też byśmy zaciągnęły na kawkę, albo na imprezkę ze wspólnym gotowaniem. ;) Jak za dobrych czasów, dobre żarcie, dobre wino i śmichy- chichy...

Fajnie by było móc się tak spotkac, każdy z nas w swym najlepszym okresie ( ale z pamięcią złych chwil). ot taki towarzyski raj...

-- 21 gru 2014, 21:54 --

amelia83, dobra, bierzesz jaką kcesz, bylebyś z nami poszła... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, hejka :)

kosmostrada, platek rozy, jesteście niesamowite :))))))

ide zapalić

-- 21 gru 2014, 21:01 --

Yyy adres wam podac?? Dzis karpatka sernik na zimno oraz tiramissu, kawa parzona albo rozpuszczalna, smaki wanillia,czekolada,mohujajituo (tak wiem ze to mohito) granat, mieta pieprzowa oraz karmel.

yyyyy....to u Ciebie takie zaopatrzenie ?Wow :shock::shock: powiedz ile czasu Ty spędzasz w kuchni na codzien?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie by było móc się tak spotkac, każdy z nas w swym najlepszym okresie ( ale z pamięcią złych chwil). ot taki towarzyski raj...

Ja chyba nigdy nie miałam okresu wyraźnie lepszego, jak nie ma depresji i wielkiego problemu, to znajdzie się mniejszy problem, albo cokolwiek do martwienia na zapas; zasadniczo "chwila, która trwa, może być najlepszą z twoich chwil..."

Macie:

10857964_10203164229929094_6476821479350683080_n.jpg?oh=4edf8c4c451a64e2a7ab69658745475c&oe=55343232

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no powiem ci, że fajne, też kcę takie na święta. :105:

Tylko przez ten mój biedny okrutnie złamany paznokiec nie wiem co robic. Obcięłam już na maksa, dalej się nie da bo odsłonię mięcho. Jest jakiś klej żeby to zabezpieczyc przed zahaczeniem i oderwaniem na czas odrastania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, o neeee ptasznikow juz sie bojam :D skorpiony og;ladalam takie malutkie swiecace , byly sliczne !

-- 21 gru 2014, 22:12 --

kosmostrada, sa takie oslonki w aptece , gumowe i zaklejasz w srodku paluszek opatrunkiem , tylko tym miekkim i na to oslonke dajesz , ja tak mialam bo mi pazutrek schoidzil i powiem Ci ze spokojnie dawalam rade wszytsko zrobic .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi