Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

płatku :-*** :papa:

cyklopka aaaaaaaa... Pierwsze słyszę.

Macie już prezenty?

Ja jutro jadę dokupić ostatnie i gotowe ;) Jak zwykle największy problem : co kupić mężowi ??? Mam nadzieję, że jutro coś upoluję ;)

-- 18 gru 2014, 19:24 --

amelia83 zamiast świątecznego wypadu na łyżwy chyba zaliczę rolki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, Kochana ja jutro ide kupic ksiazke dla P " Ameryka po kawalku" bo wiem ze chcial przeczytac , a wiem tez ze ja dostane prezent na swieta i byloby mi glupio niczym go nie obdarowac , na szczescie udalo mi sie dorwac ksiazke w hurtowni i bede miala duzo taniej co dla mnie sie bardzo liczy bo pierwsze pieniazki za pilnowanie Madzi dostane dopiero na poczatku stycznia.

Dla ciotki mam perfumy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór dziewczyny!

Właśnie wstałam z zupełnie nieprzepisowej drzemki, bo dziś zimowego marazamu ciąg dalszy. Poczytałam was ku pokrzepieniu serca i staram się nakręcic planami na jutro. Wstaję skoro świt, bo młodego muszę wyprawic do szkoły na wigilię klasową (jestem w trójce klasowej i muszę go obładowac na jutro zrobinymi zakupami), a potem ostro do roboty i w przerwie mała przedświąteczna kawa z koleżanką.

Rany żeby mi się jutro tylko motorek włączył, bo na tym biegu co jestem, to wiele jutro nie zdziałam.

platek rozy, w sumie to zazdroszczę ci przerwy od terapii, ja mam normalnie we wtorek i jeszcze 30 tego.

mirunia, jak z brzuchem dzisiaj, jest troszkę lepiej?

amelia83, Zalatana23, cieszę się, że wy dziewczyny jakoś do przodu dzisiaj

Cognac, zawsze widzisz jest plus twojego zobojętnienia na święta, nie jesteś w nerwie lub amoku, jak częśc z nas.

cyklopka, ja bym chciała taki gazetowy manicure, ale na pewno nie miałabym siły teraz się z tym bawic, ledwo się mobilizuje do najłatwiejszego lakieru -piaskowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana witaj , mam nadzieje ze Ci minie ten brak energii i zlapiesz wiatr w zagle :**********

Ja 30 ide po raz ostatni do mojej psychiatry , ponziej mam chodzic tylko jak mi sie pogorszy a tego sobie nie zycze.

Mojej pani terapeutki nie ma niestety az do Swieta Trzech Kroli.

No i ja teraz bede miala rzadziej terapie bo raz na dwa tygodnie ... mam nadzieje ze dam rade , bo jeszcze sie z tym nie oswoilam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udekorowaliśmy właśnie ciastka na jutrzejszą klasową imprezę, idziemy teraz kupic soki i nareszcie wszystko.

A ja chciałabym śnieg, bo mam wrażenie, że wtedy jakoś jaśniej jest... Żeby chociaż deszcz nie padał.

mirunia, platek rozy, ja mam pościel w różyczki. :smile: Ale jeszcze sobie zmienię przed samymi świętami, ale też kwieciście żeby trochę wiosny wprowadzic wokół siebie.

Zalatana23, no ale to już przesada terapia w Wigilię... :shock:

acherontia-styx, ale jak na wódkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi