Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiscie nie czuje sie zdrowa ani nie jestem i nie wiem ile moj stan potrwa ale poki co nie jest zle a w porownaniu do tego co bylo a co jest to roznica ogromna.

-- 12 gru 2014, 23:03 --

Fizli, tez nie wiem czym sie rozni i wcale sie tym nie martwie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie 2 godziny zabawy z psiakami. Jeszcze nie zasnęły są tak nakręcone ( nie mogę znaleźć innego słowa :oops: )

Cieszę się bo ze Zgrywusiem z dnia na dzień coraz lepiej. Dziś jest w wyśmienitej formie.

Muszę przyznać że dziś miałam wyjątkowo udany dzień po mimo zmiany planów z grupą, ale jestem zadowolona z faktu, że w ogóle wyszłam z domu, bez większego lęku. Przebrnęłam przymierzalnie w sklepie, których nie znoszę i też też czułam się normalnie, jakbym nigdy nie miała żadnych oporów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, Dla mnie fizyka kwantowa jest czarną magią, podziwiam osoby które to rozkminiają, co nie znaczy, że uważam się za kompletnego głąba. I niekoniecznie znaczy to, że chciałabym miec za partnera fizyka :D Bezpieczniej byłoby kucharza, serio. Przynajmniej mielibyśmy wspólne tematy, nie mówiąc już o przyjemności wspólnego gotowania. No i jeszcze tyle bym się od niego nauczyła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac, kosmostrada, kobietki bedzie lepiej ! Ja Wam to mowie a ja juz drugi raz poddzwignelam sie dzieki terapii !

Ide sie myc i wziac lek na blednik.

Dobrej Nocki Wszystkim! Spokojnej nocy.

Ja jeszcze poczytam i porelaksuje sie przy kominku zapachowym :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, nie wiem, czemu Ty się tak umniejszasz, chłopie, jesteś mega gość, wrażliwy, słuchający fajnej muzy, z zaje**** pasją, w dodatku ogarniający gotowanie. No cud miód! Nie każdy musi być Einsteinem, każdy jest inny i jedyny w swoim rodzaju :) Jakbyś był Einsteinem to byś musiał całe dnie spędzać z mądralami, a tak to możesz pogadać z fajnymi dziewczynami na forum, hehe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej dziewczyny wlasnie wymyslilem swoje ogloszenie matrymonialne :-)

Charakter: on sam nie wie raczej przyjazny lecz smutny i zakumpluksiuny

Uzywki: nikotyna kofeina

Hobby: zwierzeta, gry, muzyka, relaks spokoj

Jak go zmusic do czegos: podejdz przytul i powiedz co chcesz

Jak go obslugiwac: poic kawa, dac raz na jakis czas pograc, nie zabraniac zwierzat, tulic i calowac

Inne umiejetnosci: gotuje, zlota raczka

Hahaha troche zartow na koniec dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemacie wieczorem :mrgreen:

się pochwalę, że się poczułam dzisiaj mądra na zajęciach, bo nie dość, że 2 razy mi się udało zabłysnąć wiedzą, to jeszcze kumam o co biega na tych zajęciach (ogólnie mieszanka genetyki, biofizyki itp. ) gdzie 90% grupy ma problem 8) zobaczymy jaka "mondra" będę na zaliczeniu :P

a co tam u Was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi