Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, hej :papa: płateczku.... no nareszcie się zguba odnalazła :D

wcale się w takim razie nie dziwię, że Cię tu długo nie było, bo widzę działasz na całego! Super, że znalazłaś chociaż na 3 dni opiekę nad dzieckiem, to dobra praca dla kogoś, kto lubi dzieci i ma cierpliwość... a Ty płatku chyba do takich należysz. Zawsze to coś do kieszeni trafi.

Trzymam kciuki za dalsze poszukiwania :great: dasz radę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, hey Tosiu :********

mirunia, :******** jak sie masz Kochana?

Tak poki co bede chodzila na okolo 3- 4 godziny 3 razy w tygodniu do tej dziewczynki ale na nogach mam tam 10 minut drogi wiec ani na dojazdy nie strace , na reke 8 zl .Niewiele ale zawsze cos , wole tam 8 zl niz w telefonii 7 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, rozumiem płatku, że 8 zł za godzinę?

A tak w ogóle jak się czujesz? bo czas masz widzę zapełniony i nie masz chwili na nudę, to dobrze... to też swego rodzaju terapia.

Dzisiaj czas wolny dla siebie, na chwilę relaksu i dla domu. :D

Przede mną gorący tydzień w pracy, sporo obowiązków i pracy terminowej, kalendarz goni... a tak ogólnie jest nieźle, oby tak dalej nic się nie zmieniało, to dam radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tak na reke tyle.

Ciesze sie ze czujesz sie calkiem niezle:)Ja w sumie tez nienajgorzej , rozmowy przezywam ale to normalne i lek normalny nie irracjonalny.

Arasha, :******* zyje , zyje , tylko zajeta bylam a jak wracalam do domku to tez zawsze cos do zrobienia mialam :)Mam nadzieje ze wybralas sie z mama do galerii ( ja bylam wczoraj , tlumy ludzi masakryczne)

A teraz sklecilam kolejny wisior , tym razem na prezent dla kolezanki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej hej ludkowie! :papa:

U mnie dziś spacerek w mroźnym słoneczku, trochę fotonów złapanych. Stołówka ptasia funkcjonuje pełną parą, łobuzy nawet nie uciekają, jak przychodzę dosypac im ziarenek. Niedługo mnie oblezą, będę taki św. Franciszek :D Doprowadzą mnie do bankructwa, bo strasznie dużo jedzą.

A tak trochę kicha, bo chyba po mikołajowym obżarstwie mam taki skręt kiszek, że mnie zwija. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie. Idę zaraz zrobic sobie gorącej gorzkiej herbaty na rozgrzanie biednego brzucha.

platek rozy, dobrze cię widziec kochana i to jeszcze z całkiem dobrymi wiadomościami. :great:

Ferdynand k, dobrze, że ci trochę odpuściło. Byle na jak najdłużej!

cyklopka, ładnie pachniesz! ;) Zabrałaś się za jakieś anyżowe wypieki?

W ogóle widzę, że dziś dobry dzień dla wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi