Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hey Kochani :************

Mialam wczoraj fajna niedziele. Bylam ze znajomymi na takich starych , powojennych fortach i tam robilismy sesje zdjeciowa a pozniej wieczor z grzanym winkiem (ja aromatyczna herbatka ) i rozmowach :)

Mimo nieudanego poranka , bo tak mi sie w glowie zawrocilo jak wstawalam ze az wpadlam na okno i sobie nabilam duzego siniaka na rece, pozniej bylo super.

Dzis dzien taki sobie , niby nic zlego sie nie stalo , bylam na zakupach , na spacerku , teraz szukalam pracy i wysylalam cv ale mam jakis smutek gleboki w sobie. :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, kochana :********, prześlij mi chociaż jedną fotkę z tej sesji :105: I napisz, gdzie byliście na tych fortach. Strasznie lubię takie miejsca. Są niezwykle klimatyczne. Ja ostatnio siedzę większość czasu w chałupie, nic mi się nie chce robić :bezradny: Tak się ostatnio zastanawiałam, gdzie Ty chodzisz na te targi śniadaniowe ... Pierwszy raz słyszę o czymś takim w ogóle :roll:

A tu się okazuje, że kosmo w Gdynii też bywała ...

Jerzyk, Infinity, mirunia Hej :papa:

Zalatana23 pewnie jeszcze nie wróciła z terapii ...

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :papa::papa: Witaj Kochana :********

Wczoraj był wtorek, a nie niedziela... ale fakt dzień wolny, świąteczny :D (były dwie niedziele w tygodniu) :D mogłoby być tak co tydzień!

Super spędziłaś ten dzionek, rozrywkowo :great:

Ja niestety w pieleszach domowych, bom kichała i prychała. Jeszcze dzisiaj smarkam i kaszlę... taki zdechlak :bezradny:

platek rozy, nie smutaj.... taki dzisiaj ponury dzionek i chłodno, ale mimo to listopad piękny w tym roku. Wrócą lepsze i radośniejsze dni dla Ciebie :great:

Wczoraj było pięknie i ciepło. U nas był festyn świąteczny na skwerze miejskim z pieśniami patriotycznymi, a później poczęstunek gęsiną... no niestety nie byłam, ale Brat mi zdał relację :D

-- 12 lis 2014, 16:27 --

Arasha, hej :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wszystkim :papa::papa::papa:

mirunia chyba mnie zaraziłaś ;) Teraz ja prycham i kicham... Gardło boli :bezradny:

Arasha :-***

Po dzisiejszej terapii mam mnóstwo przemyśleń i refleksji. Muszę sobie to jakoś poukładać...

-- 12 lis 2014, 16:37 --

Płatku :-*** u mnie też troszkę smuteczków

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, hej :***** To chyba dobrze, jak się przemyślenia pojawiają ... gorzej jakby Cię nic nie ruszało ...

tosia_j, co Cię taki melancholijny nastrój dopadł ? Po tym spotkaniu klasowym czy tak w ogóle ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie przed chwilą wyzwierzylam sie w watku samotnosc. Spotkanie klasowe przezylam w wymiarze 5 godzin. Porazajace bylo tylko powitanie jak 18 osob wyleglo mnie sciskac :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, mirunia :************* Hey Kobietki , no tak racja , wtorek byl wczoraj a ja o niedzieli pisze:D

mirunia zdrowiej Slonce:*********** mnie cos kaszlalo ale na szczescie nie rozlozylo mnie gorzej.'

Arasha, na targi jezdze tutaj

https://www.facebook.com/targsniadaniowywkrakowie?fref=ts

Sa superasne rzeczy :) mnie smakujua weganskie ciacha i jadlam tez bratwursty--- to takie bulki z kielbasa z grilla (biala lub podwedzana) zapiekana ze serem i warzywami z dowoolnym sosem ---ja jadlam BBQ i bula wymiata :105: Nastepnym razem chce skosztowac domowego burgera 100 % wolowiny :D

No i maja pyszne kozie sery oraz kawy z yankey donkey :)

a zdjecie zaraz Ci wysje ze sesji :**********

Zalatana23, tosia_j, witajcie :*********** tulam Was na te smutki

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, o witaj :************ :nono::nono::nono: za znikniecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Ciebie tez tulam :************* ja dzis mam dzien dolujacy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, wiem ale inne watki sie moga wypchac , u nas zawsze jestes widziana mile !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ja jak byly swego czasu mi zycie zatruwal to mu zagrozilam ze to zglosze na policje jako stalking i sie odczepil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z.w

-- 12 lis 2014, 17:50 --

moja siostra przyszla , bede za jakis czas /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, to czas najwyższy wyjść już z tej krainy, zapomnieć o niej i wrócić do TU I TERAZ....... ale rozumiem Cię, też czasami w takiej krainie bywam ostatnio, staram się z niej wydobywać, oby na zawsze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi