Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

czesc

ja zbieram sie pomału do szkoły, jade z sasiadka , zjadłaam warzywka z patelni pije herbatke , mam zaliczenia w sobot i niedz i kolezanka dzis mi troche pomoze bo na korkach była

tez nosze okularki ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!!!

Właśnie skończyłam robic ciasto na piernika staropolskiego długodojrzewającego i pierniczki, czeka już w lodówce na swój czas przed Świętami. Zamarynowałam też pierś z gęsi, zrobię jutro na obiad, pierwszy raz w życiu. I tyle u mnie z ekscytujących wydarzeń dnia. ;)

Mnie głowa bolała wczoraj przed snem, wstałam dziś jak na mega kacu, ale jakoś się pozbierałam i gdzieś o 8mej byłam już zdatna do użytku.

A okulary też noszę, doraźnie - do czytania, komputera, gotowania...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz jeszcze tylko trzeba zrobić ranking - kto do czytania, kto na odległość :mrgreen:

kosmo Strzel fotę tej gęsi, jak będzie gotowa, żebyśmy wiedziały, że nie cyganisz :pirate:

mirunia Ja na ból głowy to tylko Etopirynę albo plastry chińskie. Paracetamol, to jak dla mnie, dobry, ale ... na gorączkę :?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez nosze doraznie okulary tak jak nasza kosmostrada :D

Zalatana23, Ciesze sie ze lepiej sie czujesz :*********** znam takie poranne akcje .

Arasha, Kochana tak to samo miasto tylko dwa krance :D :***********

mirunia, :************Kochana to masz identycznie jak ja , mnie teraz zaczyna mijac bol glowy ,wzielam dwa ibupromy i dowalilam solpadeina i dopiero puszcza.

:x:?

Przykro mi ze tez dzis cierpisz.Tez migrena Ci uaktywnia zawroty glowy????

Ja nawet obiadu nie moglam ugotowac , mialam zaplanowane miesko do duszenia i tak mnie zapacdh draznil jak je nastawilam ze musialam wylaczyc.

kosmostrada, tosia_j, amelia83, :************ witajcie kobietki

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tak, przy bólu głowy mam zwiększone zawroty i jestem jakaś otępiała :bezradny: tak fajnie się wczoraj czułam, miałam bystrzejszy umysł i refleks... a dzisiaj kapeć :hide:

Liczę, że jutro będzie lepiej i coś porobię w domu, bo mam dość takiej stagnacji :silence:

loopy`7, my tu nie mamy żadnych tajemnic... czytaj sobie :105:

-- 07 lis 2014, 17:30 --

tosia_j, hej :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ja dzis tez kapec straszny , dopiero teraz obiad robie :bezradny::bezradny: moze zjem go na kolacje.

planuje isc na gielde mineralow w niedziele ale nie wiem czy mi sie uda , zobacze jak sie bede czula.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochane :papa::papa::papa:

Arasha oby tak było jak piszesz :-*** Ten tydzień był ciężki, kusiło mnie dziś żeby nie iść :bezradny: Tak sobie potem pomyślałam, że gdybym nie poszła to mój stan na bank przerodziłby się w mega lęk. W trakcie terapii powoli się wyciszyłam.

Potem pobiegałam trochę po sklepach, przymierzałam różności ale w sumie nic nie kupiłam :-| Kupiłam za to soczewkę :mrgreen: , kremik do twarzy i czesadło dla mojej psinki ;)

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, jaki kremik kupilas? :105: mnie kusi bluzeczka w sinsayu taka ze wstawkami ala skorzastymi ale nie mam funduszy :bezradny::bezradny::bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, jest mi smutno troszkę - chociaż mogłem się spodziewać, że tak szybko do sprawności nie wrócę. Ale miałem taką malutka nadzieję, że uwolnię się od gipsu itd. niestety nie udało się i kolejne miesiące z balastem :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, a dobre sa?nie mialam nic z tej firmy przyznam ... ja mam taka mieszana cere teraz ... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatku ja też mam cerę mieszaną :mrgreen: Mi bardzo przypasowały. Mają różne serie, toniki, maski, kremy złuszczające z kwasami. Poleciła mi koleżanka, która jest kosmetyczką i sama ich używa ;)

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak gadacie dziewczyny o kupowaniu i tak mi się strasznie zachciało nowego ciucha... Miałam już to na ostatnim shoppingu z młodym taką okrutną chęc, ale niestety w tym miesiącu koopa, bo portfel pusty przez młodego, a w następnym święta, więc też wydatki. Ech, przydałby się jakiś zastrzyk gotówki...

Zaraz rodzina do mnie się zwala, więc idę przygotowac stół.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja poszlam do koelzanki kilka blokow dalej i wlasnie wrocilam , mam humor duuuzo lepszy :D

Tez chce nowego ciucha :105::105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi