Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, cześć :papa:

Arasha, to dobrze że bierzesz klona co drugi/trzeci dzień a nie co dziennie. Ja tranxene boirę co dziennie.

kosmostrada, jakoś ciągne jak co dzień, dzisiaj może rzeczywiście jest troszkę lepiej :smile:

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, kochana, jak już musisz coś brac, to naprawdę jest masę piguł, tylko nie benzo! Mam nadzieję, że adorator cię przekona... Pomyśl, że tak ci teraz fajnie i będzie jeszcze fajniej, bo na real to przeniesiesz. Ale to się skończy, bo benzo ci zrobi papkę z mózgu. Za młoda jesteś, żeby się na to zgodzic.

Infinity, ciekawe, czy się okaże, jak dojdziesz do siebie, że tak kłotnia była oczyszczająca i ci coś dała.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmo Adorator jest żonaty !!! Zresztą to już drugi ... pierwszy mnie olał i wybrał dopalacze :pirate:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się właśnie tych uboków tak boję :bezradny:, bo mam emetofobię ! Dlatego biorę benzo, drodzy spamowicze. Proste !

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, jestem z Ktosią praktycznie w codziennym kontakcie na pw. Jest w dobrej formie, leki zaczęły działac, jest w wirze codzienności.

No cóż, to zostanie tylko adoratorem, z misją przekonania cię do rzucenia benzo.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmo, Latek No właśnie, że jestem uzależniona, bo już od dawna biorę i co z tego, że nie codziennie. Clonazepam ma długi okres półtrwania, dlatego można co 2, 3 dni :bezradny: Żadna pociecha. A co do detoksu ... jeden forumowicz nade mną mocno pracuje w tym względzie, ale chyba nie za wiele wskóra. Aż się dziwię, że on nadal chce ze mną gadać ... ale ponoć jest pod takim wrażeniem mojej urody :hide: Codziennie dostaję worek komplementów, jaka to piękna i cudowna jestem ( gdyby nie to benzo ). Po pierwszym szoku, stwierdziłam, że cholera coś na rzeczy być musi :mrgreen: I się jaram tymi komplementami. Tak to jest jak się w wieku 29 lat usłyszy pierwsze komplementy od faceta :lol: Ale Wam ich nie napiszę, bo nie wypada :silence: Musicie uwierzyć mi na słowo :pirate:

Nawet domyślam się co to za forumowicz :D

Hardcore w duszy w bani Meksyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada A czemu Ela nie udziela się na forum ? Wy jesteście może rówieśnice ? I czy ja czasem nie jestem najmłodsza na spamowej :? ? Bo nie wiem, w jakim wieku jest Infinity :bezradny: A ja zawsze myślałam, że już taka stara jestem :roll:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jerzy Czyli jednak uważasz, że jestem stara :why::why::why: Idę szukać drzewa ...

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, Nie wiem, czemu nie udziela się na forum, może nie ma takiej potrzeby i ja jej wystarczam. ;) Musiałabyś ją spytac.

Szkoda, że nie jesteś z moich okolic, bo byś poszła do mojego doktora. On książkę napisał o farmakoterapii zaburzeń lękowych i coś by ci wymyślił, po czym się nie rzyga. Niestety w temacie ematofobii nie mam żadnego doświadczenia. Wręcz przeciwnie, rzygałam w swoim życiu na potęgę, a to z chorób, a to z ciąży, a to w burzliwej młodości z kaca i o dziwo nie mam z tym problemu.

Nie wiem, kto ile ma lat na spamowej, bo niespecjalnie ma to dla mnie znaczenie. Ale sugerujesz, że spamowa to stare pierdziele? :twisted:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wzięłam pół propranolu ze 20 minut temu. Dopiero teraz od wyjścia od T zaczynam się uspokajać i przestało mnie dławić, dusić, zatykać.

Jaka masz dawke?

Witam ludki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, biore po calej ale doraznie

-- 06 lis 2014, 17:37 --

Arasha, ja jestem tu najstarsza i najmadrzejsza ;p

Chwalipięta :P:D

No chyba ze masz w nicku rocznik?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada Nic takiego nie sugeruję. Po prostu to pocieszające, że nie wszyscy mają po 20 lat :mrgreen: Czułabym się w takim towarzystwie jak dinozaur :?

Aleś Ty wyedukowana :shock: Myślałam, że będę musiała wszystkim objaśniać, co to emeto ... Aleś mnie wyręczyła. Dziękuję, bo mam tego tematu po dziurki wnosie. Wiesz, z emetofobikami tak to zazwyczaj jest, że są to osoby, które praktycznie nie wymiotują, tylko się tego panicznie boją :roll:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jerzyk Przyznaj się :D Zawsze możesz liczyć na jakieś szczególne względy i tytuł Honorowego krwiodawcy spamowej :pirate:

Edytowane przez Gość

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi