Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ferdynand k, dzień dobry.

amelia83, jedna, gruszkowo mirabelkowa się już ekstrahuje, będzie za rok do obrócenia :P, a druga będzie na święta, smaki i zapachy świąt, pomarańcze, mandarynki, wanilia, kawa, goździki, miód... ale nie wiem czy wyjdzie, może się zrobić gorzkie czy coś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, hej chemioludku! ale w sensie że czytasz nas i jednocześnie się uczysz swoich magicznych mikstur?

A nalewki spróbowałabym... Przepis masz, czy sama kombinujesz?

Czytam kombinacje leków, które wymieniacie i próbuję poszerzyć tym sposobem swoją wiedzę.

Widziałam w necie przepisy na podobne, ale nie takie same. Idę na żywioół :yeah: Najwyżej będzie gorzka.

-- 08 paź 2014, 21:46 --

wieslawpas, czat został definitywne zamknięty i nie ma opcji przywrócenia.

Bardzo się cieszę :great:

-- 08 paź 2014, 21:46 --

Makabra, jest talerz dla zabłąkanego wędrowca :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Zawsze możesz twierdzic że tak miało byc. ;) Zresztą niektóre alkohole przecież mają goryczkę. Gorzkie nie znaczy paskudne.

A co do uczenia się na nas, to se pokicam jako króliczek doświadczalny... Tylko mnie nie oddaj na pokarm dla węża Fizliego.

Kicam do łóżeczka, dobranoc moi mili!

wieslawpas, hej, będzie dobrze, popiszesz na offie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, widze ze ostatnio jestes bardziej aktywny :great::great::great: bardzo sie ciesze :)

mirunia, Kochana bo esci niestety w poczatkowej fazie brania zwieksza lęki :bezradny: pozniej powinno byc lepiej , zreszta zobaczysz jak nie zmieni sie nic to po prostu lekarz bedzie musial Ci ja odstawiac i zapisac cos innego.

mam nadzieje ze jednak bedzie lepiej na tym lekarstwie i organizm sie przyzwyczai i lek pomoze:**********

kosmostrada, mysle ze masz tego lekarza bardzo madrego:)

A ja sie ciesze ze czat zlikwidowany :mrgreen: jak patrzylam na niektore rozmowy i osoby sie tam wypowoiadajace to sie zastanawialam gdzie to to ma mozgi :bezradny: dramat , dramat , dramat! Obrazanie ludzi , chamskie docinki ktore jesli smieszyly to chyba tylko tych co je wypisywali ... i pomyslcie co nowe osoby ktore weszly szukac tu pomocy pomyslaly jak zobaczyly takie steki bzdur ponizej poziomu wypisywane na stronie glownej . :hide::hide::hide::hide::hide::hide::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co ja teraz ze soba poczne bez tego czats on stenowil wazna czesc mojego zycia, dzieki nieu mofelm zaponiec o objawach, eraz nie wiem jak bedzie

o kur...., problemy pierwszego świata. zamknęli czat na forum :mrgreen::lol:

Siemacie tak w ogóle :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co ja teraz ze soba poczne bez tego czats on stenowil wazna czesc mojego zycia, dzieki nieu mofelm zaponiec o objawach, eraz nie wiem jak bedzie

o kur...., problemy pierwszego świata. zamknęli czat na forum :mrgreen::lol:

Rzeczywiście problem w samej rzeczy zajebiaszczy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi