Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, bylam tylko na zakupach w aptece i zywieniowych wiesz wiecej pieczywka , cos na obiadki ze trzy :) bo jak mnie calkiem rozlozy to ze dwa dni poleze w domu z tym katarem. A bylam pierwotnie umowiona ze znajomym na miescie i nie wypalilo.

Ferdynand k, osz TY wredoto przebiegla ! :D :D Ty chyba na kazda ewentualnosc jestes przygotowany? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, bylam tylko na zakupach w aptece i zywieniowych wiesz wiecej pieczywka , cos na obiadki ze trzy :) bo jak mnie calkiem rozlozy to ze dwa dni poleze w domu z tym katarem. A bylam pierwotnie umowiona ze znajomym na miescie i nie wypalilo.

Ferdynand k, osz TY wredoto przebiegla ! :D :D Ty chyba na kazda ewentualnosc jestes przygotowany? :D

uduszę co to komuna by każdy po równo dostał? :lol::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, :D:D:D:D ninja cat :D

-- 17 wrz 2014, 20:33 --

kosmostrada, wlasnie mam tablety na gardlo , krople mam do nosa , witaminki :D i masc na piersi rozgrzewajaca :D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

-- 17 wrz 2014, 20:38 --

Ide na kolacje :************ Kochani Spokojnej nocki :)

Ferdynand k, Masz jeszcze troche zarazkow :~~~~~~~~ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, mój pies bardzo lubi koty, dziś u koleżanki zaznajomił się z jej pupilem. Kocisko jest ślepe, więc obwąchał mojego pieseła, akcja nos w nos, po czym obsyczał go i dostojnie odszedł. Mój cały czas entuzjastycznie machał ogonem... Scena jak z Garfielda :D

-- 17 wrz 2014, 20:40 --

platek rozy, Zdrowiej kochana! Pa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wstałam przed 5. Fraszka mnie obudziła. Kijowo spałam przebudzałam się :roll: Czułam że kawa wypita późnym popołudniem nie jest najlepszym pomysłem.

Dziś wizyta u lekarza. Zobaczymy co tam. Boję się trochę ale przeważa zaciekawienie i pozytywne nastawienie.

-- 18 wrz 2014, 06:49 --

acha, dziś powinnam dostać kolejny etap testów kompetencji jeśli przeszłam pozytywnie poprzednie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa:

Miałam odespać te 2 dni, ale nic z tego ;)..

Pół nocy się męczyłam z tymi okami moimi nieszczęsnymi, chyba dziś nie dotre do pracy, tylko nie mam zastępstwa i się martwie, kurcze. Ale musze się wyleczyć, bo w sobote do szkółki :(..

Infinity, Kasiulka na pewno pięknie się prezentujesz ;) !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi