Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, tez piję tą cholerną inkę w moim ulubionym kubasie kawowym. Zawsze z rana, wszyscy śpią, a ja kawa (ha ha tak ten płyn nazwijmy) i papierosek i doprowadzanie się dialogiem wewnętrznym do używalnosci. ;)

-- 17 wrz 2014, 19:35 --

Ferdynand k, jakiś nerw cię złapał, czy cię roznosi z nadmiaru energii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja na szczęście nie mam problemu z otrzeźwieniem porannym-na ogół jesli nogi opuszczę z łóżka, jestem już przytomna i gotowa do działania, gdy nie nerwicowe objawy oczywiście. Ale wymądrzam się, a ja od ponad 10 lat wstawać rano nie muszę, jedynie czasem do lekarza. Dlatego bardzo Ci wspólczuję...podobno bardzo rozbudza obmycie twarzy zimną wodą, zaraz po wstaniu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Z rana to mnie nerwica rozbudza, ale około 12 -tej przychodzi zwałka. W domu stosuje trick z lodowatą wodą, ale w pracy to raczej kicha, bo mam makijaż... Wyglądałabym jak panda, po takiej akcji :D

Ferdynand k, wiem żeś przeciwnik palenia okrutny, ale ja nie palę na ulicy, ani w pomieszczeniach w domu, truję tylko siebie ;)

-- 17 wrz 2014, 19:45 --

Ferdynand k, Nerw z jakiegoś powodu, czy nerw ogólny o podłożu biochemicznym? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, bylam tylko na zakupach w aptece i zywieniowych wiesz wiecej pieczywka , cos na obiadki ze trzy :) bo jak mnie calkiem rozlozy to ze dwa dni poleze w domu z tym katarem. A bylam pierwotnie umowiona ze znajomym na miescie i nie wypalilo.

Ferdynand k, osz TY wredoto przebiegla ! :D :D Ty chyba na kazda ewentualnosc jestes przygotowany? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, bylam tylko na zakupach w aptece i zywieniowych wiesz wiecej pieczywka , cos na obiadki ze trzy :) bo jak mnie calkiem rozlozy to ze dwa dni poleze w domu z tym katarem. A bylam pierwotnie umowiona ze znajomym na miescie i nie wypalilo.

Ferdynand k, osz TY wredoto przebiegla ! :D :D Ty chyba na kazda ewentualnosc jestes przygotowany? :D

uduszę co to komuna by każdy po równo dostał? :lol::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, :D:D:D:D ninja cat :D

-- 17 wrz 2014, 20:33 --

kosmostrada, wlasnie mam tablety na gardlo , krople mam do nosa , witaminki :D i masc na piersi rozgrzewajaca :D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

-- 17 wrz 2014, 20:38 --

Ide na kolacje :************ Kochani Spokojnej nocki :)

Ferdynand k, Masz jeszcze troche zarazkow :~~~~~~~~ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, mój pies bardzo lubi koty, dziś u koleżanki zaznajomił się z jej pupilem. Kocisko jest ślepe, więc obwąchał mojego pieseła, akcja nos w nos, po czym obsyczał go i dostojnie odszedł. Mój cały czas entuzjastycznie machał ogonem... Scena jak z Garfielda :D

-- 17 wrz 2014, 20:40 --

platek rozy, Zdrowiej kochana! Pa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi