Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie powrót do exci 10 mg i tak jak przy 5 czułam się zrównoważona tak przy 10 i 15 abilifi znów włączyło się gadulstwo czego u siebie nie lubię bo coś mi tu śmierdzi.

Chodząc po mieście od dawna nie czułam się tak pewnie i wszystkich miałam w dupie tzn. Co o mnie myślą że nie tak chodzę czy jestem ubrana.

:mhm: jepsnełam pięścią w Tele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miruniaa mój jeszcze jutro do pracy i ma urlop to będę miała komu marudzić hahaaaa (jestem Ela)

-- 05 sie 2014, 17:25 --

ja się nie stresuje badaniami zawsze wychodzą cacy i jak zwykle lekarze rozkładają ręce a te ich miny bezcenne a to "tylko" nerwica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ponownie!

Smutno mi, bo dzwoniła do mnie kumpelka i strasznie płakała. Ma rasową suczkę, która urodziła 5 maluchów. Niestety 2 były tak słabe, że wet kazal je uśpic, bo nie miały szans. Ona próbowała je ratowac, dokarmiac, dogrzewac, ale się nie udało.Ona ryczy, mąż ryczy, dziecko ryczy, a wet na to " Proszę Pani, w profesjonalnych hodowlach 15% to odrzut". Jeden promyczek w tej całej sytuacji, że kumpelka nie bierze już leków od dwóch miesięcy i teraz dzielna, nic nie łyknęła. Po prostu płacze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi