Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

To sie zapewne niektorzy ciesza bo im wyspa przeszkadzala od poczatku ;)

Witajcie :papa::papa::papa::papa:

Bylam dzis pozalatwiac jeszcze jakies papierki do tego dofinasowania w UM . Konca nie widac.

Poza tym upal a biodro dokucza coraz mocniej ....Przez co mam zjechany nastroj.

No i szukam pracy , wczoraj on line sie wylozylam w przepisywaniu tekstu po angielsku bo nie uzyskalam 200 liter w minute , [po polsku nie mialam z tym problemu ... I praca mi poszla kolo nosa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dopiero niedawno wychodziłam do sklepu na małe zakupy, rano czułam się niewyraźnie, żeby nie powiedzieć kiepsko.

Bylam dzis pozalatwiac jeszcze jakies papierki do tego dofinasowania w UM . Konca nie widac.

Poza tym upal a biodro dokucza coraz mocniej ....Przez co mam zjechany nastroj.

mirunia, platek rozy, podziwiam za to bieganie po mieście w tym upale, bo ja siedząc się roztapiam :P a co dopiero jakbym miała gdzieś latać po mieście ;) no ale niestety jutro też mnie to czeka :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, jeszcze musze doniesc im zaswiadczenie na ich papierku o swiadczeniu z Zus ktore mialam do maja bo jak zanioslam to z Zus to mi nie przyjeli (nie wiem czemu przeciez to dokument wypisany przez Zus) no ale juz mi przyjeli a tamto podbite z Zus na UM papierku mam doniesc po prostu do srody przyszego tygodnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, wreszcie bo ja tam juz bylam 3 razy :hide::hide:

mirunia, ja dzis fasolke szpragowa i ziemniaczki i mam kilka jeszcze z wczoraj kotletow z cukinii to zjem to . Najgorsze ze za te cudowne pieniadze z Mops to nawet na jedzenie nie starcza a co dopero zeby leki kupc czy cos oplacic . A na moje cv to narazie nikt nie odpwooedzial a wyslalam ich ze 40

:silence:

Kurde Ferdus co toz a wojna? :shock::shock::D Ja moge isc na wojne z Zus o! :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi