Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, noooo szafka naprawiona :yeah:Ferdynand k, cze , idewziasc prysznic poczekam az ciacho sie upiecze i ruszam sie na plazę

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ściągam Vice City oraz Miami Vice. Będę oglądał plaże. Właśnie dla klimatu to ściągam. Sam wolę w domu siedzieć, ale szybkie samochody na tropikalnych ulicach z chęcią pooglądam.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, :) kiedy byles nad morzem i gdzie w jakiej miejscowosci byles?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, miedzywodzie nie wiem gdzie to jest :?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Wisełka Międzyzdroje koło tego bardziej na wschód jeśli się nie mylę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, tez nie moge jesc od wczoraj nie chce mi sie jesc

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nawet posprzątał w pokoju, ale nie mam bałaganu. :P

Już nie mam czego w domu sprzątać, bo w każdym pokoju już jest porządek.

Jak czegoś nie ma to żal, że nie ma. Jak jest, to znowu brak celu w życiu, bo nie ma do czego dążyć.

Jakbym nie miał herbaty to bym poszedł do sklepu i sobie kupił, wyszedłbym na miasto. A tak herbata już jest i pozostaje siedzenie w domu. Bo na spacery sam już nie chodzę. Może na rowerze zacznę jeździć, ale to do przemyślenia.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spadam sie posmazyc na plazy

-- 29 lip 2014, 11:23 --

Infinity, ja ostatnio, w sumie od kilku miesiecy nie robie obiadu, nie chce mi sie, czasem cos zamawiamy albo zjemy na miescie

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, musisz z ludźmi się spotykać wspólne pasje hobby

bo zwariujesz :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam . Dostalam Tolperis, Aglan 20 , pantoprazol na oslone na zoladek i mase fizykoterapii ale nie ma juz terminow nigdzie :why::why::why: 26 sierpnia ide do kontroli ale powoedziala ze sie to schorzenie ciezko leczy bo to w miejscu ktore ciagle pracuje .

Mam dosc , ide sobie zrobic salate na obiad i mam cukinie wiec zrobie zniej kotlety i do tego ziemniaczki.

Buaaaaaaaaaa rozpadam sie na kawalki!!!!!!!!!!!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, dokladnie , masakra , nie wiem jak mam z tym biodrem do stycznia doczekac? :x chyba jadac na przeciwbolowych caly czas.

Trafi mnie!

I zas mi sie na ślimtanie zebralo.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to państwo powinno płacić chorym odszkodowania za takie warunki Marcin2013, cze ku.....fonie p.......... w rondlu :P:lol::papa:

-- 29 lip 2014, 12:36 --

Marcin2013, a tak serio fajnie że jest nas tu we wyspie więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, czasami zaluje ze nie wyjechalam z tego chorego kraju jak mialam okazje 8 lat temu i teraz bym miala inne zycie a nie depresje z nerwica i milion chorob innych a leczenie ---szkoda slow. .

Wlaczylam sobie muzyczke i musze sie w garsc wziac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kanalio? odkąd babki nie ma dawno mnie tak nie nazywano :lol:

było że mam kwadratowy łeb gębę jak schabowy nos jak kartofel

leb jak sagan

dupa z wąsami pijak i nierób pasożyt leń debil jełop

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4682_5d83.gif:mrgreen:

-- 29 lip 2014, 12:53 --

Mykam obiad robic do pozniej :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi