Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, :************ oj to faktycznie Ci sie podzialoz ta lodowka :( szkoda rzeczy z zamrazalnika , oby nic sie nie popsulo.

Wiesz mnie po vicebrolu tez glowa bolala ale teraza jak biore juz nie boli a wszpitalu myslalam ze oszaleje jak bralam na noc.A zawroty troche sie uspokoily>

Ja w dolku strasznym co chwile placze.

Przez to biodro.

Mykam sie myc i ubierac

:papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć spamowicze. Jak dzień?

U mnie bez zmian, herbata silna na pobudkę, a teraz czytam słownik informatyczny i liczę na zaliczenie egzaminu za rok zawodowego, na który już teraz wkuwam.

Z dołujących tematów, to boję się bezdomności i że umrze mi mama, nikt nie będzie mnie wspierał i zdechnę z głodu gdzieś zasikany na ulicy. Staram się zmniejszać ten lęk i wykorzystać go pozytywnie biorąc się za naukę i przygotowując do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nawet posprzątał w pokoju, ale nie mam bałaganu. :P

Już nie mam czego w domu sprzątać, bo w każdym pokoju już jest porządek.

Jak czegoś nie ma to żal, że nie ma. Jak jest, to znowu brak celu w życiu, bo nie ma do czego dążyć.

Jakbym nie miał herbaty to bym poszedł do sklepu i sobie kupił, wyszedłbym na miasto. A tak herbata już jest i pozostaje siedzenie w domu. Bo na spacery sam już nie chodzę. Może na rowerze zacznę jeździć, ale to do przemyślenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi