Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

moje plany na dziś hmmmmmmm na zakupki... sporo sprzątania w domu... musze remanent w szafach zrobic bo nie mam w czym chodzic a szuflady kipia... po poludniu na cmentarz do taty pojade bo na zielone świątki chcę coś ogarnąć i tak o... chciałabym też kupić sobie jakieś ubranko i buty dla siebie i małej ale co z tego będzie to nie wiem... czy mąż pozwoli??;> heh

-- 07 cze 2014, 09:46 --

to tylko ja taka gówniara heh;/ ja tez muszę włoski pomalować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, witaj Kochany Płatku :*******

miło mi, że nie pomyślałaś... a po czym tak stwierdziłaś? mam nadzieję, że to nic nie zmieni w tutejszych relacjach? :mrgreen:

Mam zaproszenie na działkę do brata, przyjedzie po mnie i posiedzę trochę na powietrzu u nich, popatrzę jak wszystko rośnie, posiedzę na leżaku, poprzytulam psa, może humor mi się poprawi... ładny dzionek nie będę siedzieć sama w domu i rozmyslać :105:

a co u Ciebie, jak samopoczucie, lepsze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, bo piszesz jak taka trzpiotka wiec myslalam ze jestesmy w podobnym wieku albo ze jestes mlodsza ode mnie ;) Jedz , odpocznij , nie bedziesz myslala tyle o tym kregoslupie :************* Trzeba korzystac z pogody i jesli mamy lepsze dni to z nich takze.

Ja ciut lepiej , staram sie nie dawac zlym myslom , miewam lęki ale wtedy zabierams ie do pracy , robie cos aktywnie . Wczoraj sie zaskoczylam bo myslalam ze bede miala nawet klopot z kupieniem chlebka a tyle rzeczy udalo mi sie zalatwic i w sumie uznalam ze byl to jeden z niezlych dni , moze zaczne znow sie lepiej czuc?

LATEK1962, uwielbiam :105: jakas aktywnosc sportowa miec musze :mrgreen: a to mnie uspokaja relaksuje i mam wiecej endorfinek jakw racam z takiego spacerku.

Lece sie ubierac!

-- 07 cze 2014, 10:18 --

mirunia, Kochana a jakze by mogl wiek zmienic cos w relacjach :mrgreen: ja Cie bardzo bardzo lubie i nie zamierzam przestawac!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dzięki Kochana, miło to czytać co piszesz... z Wami, z Tobą jest mi raźniej, bo się rozumiemy w naszych różnych stanach... super i miło że odbierasz mnie jako trzpiotkę, taka byłam kiedyś... a teraz bywa zupełnie inaczej :bezradny:

miłego dnia :papa: odezwę się po południu jak przyjadę z działki, chociaż jeszcze mam trochę czasu do wyjazdu

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi