Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, mi powiedział że mam na siebie uważać bo już tak będzie, ale kurcze mam 30 lat a nie 50 !

-- 02 cze 2014, 13:12 --

Nie godzę się na to. Wiem że da się wyleczyć czy podleczyć. Wszystko można pokonać

-- 02 cze 2014, 13:23 --

Przy zwyrodnieniach jest wskazany wysiłek. Kuźwa, ostro biorę się za siebie bo wstydu się najadłam podczas badania, że mi skóra lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

antananarywa, nie wiem :oops: leki mam na przewlekle, mówił coś o naciągnięciu i że to będzie nawracać. Pytał mnie czy palę papierosy. Przepisał Olfen i Metindol. oba leki są na zwyrodnienie.

Proszę, bez krytyki, że nie pytałam, ale był :/... pierwszy raz u niego byłam i chciałam uciec jak najszybciej. Teraz żałuje, głupio, wstyd, wyzywam siebie... Powiedział że mam na siebie uważać tzn. co? Czytam to rozgrzewkę przed aktywnością, a fakt nigdy tego nie robiłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lucy1979, też się dobrze czułam ,ale musiałam zrezygnować ze względu na wzrost prolaktyny :(

Ja na razie nie mam zadnych objawów wysokiej prolaktyny, ale jeśli bym miała wybrać ,wysoka prolaktyna i brak depresji czy deprecha i normalny poziom tego hormonu to chyba wybieram to pierwsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostalem tez cóś takiego targeol, tego leku kompletnie nie znam.

-- 02 cze 2014, 16:15 --

zaraz trzeba bedzie wychodzic do biura a ja czuje ze nie bedzie lekko bo mnie nerwica meczy. Mam dzis psychoterapie, ale mysle o zmianie terapeuty. Szukam kogos z Warszawy dobrego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi