Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

czarnobiała mery, fajnie, że będziesz w Karpaczu, szkoda tylko, że pogoda do kitu, ale życzę pogody ducha! :great:

chocovanilla, dasz radę, bo musisz się zająć córcią... wytrzymasz do niedzieli, nic się złego nie stanie, uszy do góry :great:

Zrobiłam zakupy, dwa razy wychodziłam, leje jak z cebra, brrrr i zimno. Gotuję zupę kalafiorową, chodzę i stękam bo mnie boli kręgosłup lędźwiowy i biodro :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, mam, byłam u rodzinnej i dostałam p/zapalne i skierowanie na zabiegi. Na razie biorę leki od poniedziałku, a to za krótko jeszcze, by coś działały. Stresy też się odbijają na kręgosłupie, źle wpływają :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dzięki chociaz mi bardzo cieżko... mąż zadzwonił do mojej mamy że histeryzuje ta mi nagadała żebym się wziela w garsc bo przeze mnie wylądujemy wszyscy na bruku, żebym szła po jakies leki a jak nie to ona juz nie wie....

teraz jest mi bardzo przykro.... czuje się jak wariatka... jakby moj stan byl tragiczny.... mam ataki lęku że wariuje że to już koniec mojego życia.... już wzielam dorazny ale poki co wiekszej poprawy nie widze....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylam an spacerku bo przestalo padac . Zimno jednak , lapie mnie chyba przeziebienie po tym zmoknieciu we wtorek . nastroj okropny . Z ciotka sie w dodatku poklocilam bo poki bylo lepiej u mnie to i ona byla milsza a teraz jak mam dol to ciotka zas wyzywa mnie od nienormalnych . :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :***** u mnie superowo, z rana troche grzmotow w pracy, po pracy pojechlysmy do fryzjerki tzn fryzjrka przyjechala do znajomej i 5 babeczek bylysmy i po kolei , podoba mi sie jak mnie obcięła,ja wyrwałam sie z pracy a teraz albo kolezanka do mnie wpadnie ...albo cos wymyslimy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi