Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję. Jednym z celów podania tego leku jest żebym przestała mieć lęki przy zasypianiu i nie siedziała po nocy jak głupia. Natomiast rano chciałabym się "czuć lepiej" a nie "spać lepiej".

Tak, po tygodniu działanie nasenne tej dawki ma się zmniejszyć, a po 2 tygodniach rusza działanie przeciwdepresyjne.

Tak więc monitoruję, dobrze, że nie mam w tym tygodniu dużo pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, :(

Wy aktywnie, a ja siedzę w domu i nawet wybrać do sklepu się boję, ale do lekarza bym z przyjemnością pojechała , ale kuźwa wizyta dopiero 5.06

Przeraża mnie fakt że terapia dopiero za 2 tyg. Będę czuła się samotna.

cyklopka, teraz widzę w podpisie. Małą masz dawkę. Ja na 30 czasem mam problem ze spaniem. Zasypiam ale się budzę kilka razy w nocy jakbym nie mogła dospać tych 8-9 godz. bo tyle potrzebuję by dobrze funkcjonować w ciągu dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, nie dawno pisałaś że chcesz iść do szpitala.

Robi mi isę ciepło w okolicach serca i mam rękę omdlałą. Wkręcam sobie? ale chyba się położę na trochę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie z "dosypianiem" nie miałam problemu, znaczy miałam, bo to nie jest przyjemne, mogłam się budzić i przysypiać do 10-tej i dłużej, ale nie miałam siły wstać, a chciałabym móc coś robić w życiu rano i przed południem, bo wtedy mi się łatwiej skupić i wydaje mi się, że mam więcej czasu na wszystko.

Za parę dni mam do tej ćwiartki przed snem dodać jeszcze ćwiartkę przy (wcześniejszej) kolacji, a za trzy tygodnie się zameldować.

-- 08 maja 2014, 11:59 --

monk.2000, możliwe, zrobiłam wyjątek i wzięłam avka z czegoś czego akurat nie oglądałam. Po prostu przeszukałam w necie temat "jednookie postaci", żeby mi pasowało do nicka i nastroju postów.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, Ordynator powiedział,że mnie przyjmie.Wie w jakim stanie jestem bo był moim lekarzem prowadzącym w szpitalu. Potem mam jeszcze szpital w Toruniu ale tam nie pojadę bo za daleko od domu, dodatkowy problem dla mojej mamy i chłopaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi