Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, hania33, witajcie :papa:

płatku, wczoraj siedziałam prawie cały dzień w domu, jednak po obiedzie wyszłam na godzinny spacer mimo deszczu, wzięłam duży parasol i w drogę. Połaziłam to tu, to tam (trochę po parku) i dobrze mi to zrobiło. Wróciłam zrelaksowana.

hania33, uwielbiam targi staroci, mam trochę takich eksponatów w domu, zawsze to lubiłam. Nawet z wyjazdów na wakacje jak trafiłam na takie targi gdzieś, to przywoziłam chociaż jakieś drobiazgi :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, a dzis Kochana co zamierzasz? Ja na pewno na kije polece bo jest pogoda! i musze isc po cos do chlebka bo myslalamz e pojade i nie kupilam prawie nic.

No i P dzis jest to juz nie ebde taka samotna .

-- 04 maja 2014, 09:13 --

mirunia, a wczoraj sobie czytalam , ogladalam film . I tak sie przeplatalam po domku. nawet sie wzielam za kolczyki ale nie zrobilamz adnych weny nie bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, pójdę w południe do kościółka, potem obiadek. Jak tak dalej ładnie będzie to z koleżanką gdzieś połazimy, ona też jest sama i szuka towarzystwa do spacerów. :bezradny: Dzwonimy do siebie codziennie i paplamy :mrgreen:

-- 04 maja 2014, 09:22 --

Na razie piję kawkę i zaraz śniadanko sobie zjem :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, to fajnie dzisiaj spędzisz dzień na tym targu, nacieszysz oczy, a może i kieszeń? Kup coś fajnego, bo to raduje :yeah:

-- 04 maja 2014, 09:28 --

platek rozy, tak, widziałam tę promocję w rossku, kupiłam cień do oczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, hej:*** A taki wiesz...idzie wytrzymać, mój chłopak wyciągnął mnie na zakupy, bardzo sennie dzisiaj, mogłabym cały dzień przespać a jak u Ciebie?Jak się czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi