Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

czesc zle sie czuje nie mam siły sobie pomóc :why:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, karinko znowu depresja.. pamietam ,że zawsze jak wpadałaś w depresje to rzucałaś szkołe, prace.. mam nadzieje że teraz wytrwasz.. :roll:

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, jestem z Tobą Karinko...też jestem w głębokim dole. Mam nadzieję, że wyjdziemy z tego :mhm::?:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie byłam od piątku w pracy :oops: nie mam siły i ta wszechobecna pustka i beznadzieja

-- 29 kwi 2014, 13:51 --

jasaw, a u Ciebie Aniu jest jakas przyczyna ?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, a Ty kochana jak się czujesz ?

nie wiem co mam robić czuje sie taka bezradna jestem potrzebna w pracy anie daje rady

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, a kiedy idziesz do lekarza? Twoja objawy przypominają mi chad, miałaś to kiedyś zdiagnozowane?

Ja się czuje dziś dobrze, jak ojciec nie pije to ja się czuje super.. a jak pije to samopoczucie mam do kitu

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, ide 22 maja, mam chad jako jedna z diagnoz ale to takie jakby przypuszczenie bardziej, jestem za spokojna na chad

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, teraz jesteś spokojna bo masz depresje a jak depresja mija to mam wrażenie że tryskasz energią, spotykasz sie ze znajomymi, chodzisz do pracy....

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

część wam wszystkim ja nie dostałem skierowania a wyczekałem się jak gupi bo som terminy i mi powiedział ze 8 dopiero dostanę skierowanie myślałem ze nie wyczymam wsumie i dobrze bo od 1 jest dugi liket to i do poniedziałku to i tak bym nie miał wizyt ani nic w szpitalu tyko bym tam gnił do 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, co mam robić, jak stanąć na nogi :roll: jestem pusta, niewarta, nic nie znacze, skad wziąc siłę do życia :?::?::-| jestem pogubiona

-- 29 kwi 2014, 14:27 --

Marcin2013, hej, a dlaczego do szpitala ? bardzo zle sie czujesz?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, karinko nie mam pojęcia jak stanąć na nogi w sytuacji depresji. Może warto by było dodać albo zmienić jakis lek???

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, tez nie mam pomysłu, a biore seronil(od dosc dawna ) lamotrygina od ok 6 tyg) i szybko stanęłam na nogi po właczeniu lamo i olnzapine na noc i hydroksyzyna nie dziła na mnie i lorafen od biedy na tragiczne momenty

-- 29 kwi 2014, 14:44 --

Anna Maria, heja kochana

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka

Spałam po terapii bo mnie wymęczyła. Mam doła, ale pocieszam się że szybko minie bo mam dwudniowe spadki a potem znów dobrze.

Cześć. Ja też zmęczony po terapii, ale nie dlatego że mnie ona wymęczyła, ale musiałem wcześnie wstać, żeby dojechać na nią do Warszawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi