Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, wróciłam do domu, wypisałam się na własne żądanie, masakra tam była, pacjentki kłóciły się o wszystko o łóżko, która ma lepsze, o salę, o łazienkę, do mnie też się przyczepiała jedna, że siedzę w łazience, że to, że tamto. Nie doszłabym tam do siebie, zmienili mi leki, i powiedzieli, że na sali obserwacyjnej nie muszę już być bo już wszystko wiedzą a ja w szpitalu już nie wytrzymywałam i powiedziałam, ze chce iść do domu.

W poniedziałek na 13 muszę jechać po wypis ze szpitala i zobaczę co mi tam wpisali za diagnozę.

Leki mam takie: prefaxine 150mg, Mirtagen 30mg, Ranofren 10mg, Depakine Chrono 600mg

co u was???

-- 26 kwi 2014, 09:51 --

platek rozy, dzięki za telefon, jak byłam w szpitalu :***********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, :*********** kochana najwazniejsze zes juz w domku i ze leki dobrali miejmy nadzieje lepiej:0 Jak sie czujesz?

Anna Maria, Ahma, :************ Hey

A ja wrocilam , zalapalam sie na pokaz pole dance (taniec na rurze) i na pokaz tanca hipo hop obydwa byly rewelacyjne . Raz mi sie wprawdzie zrobilo slabo wsrod tlumu ludzi na pokazie ale odeszlam na boczek pooddychalam , zdjeclam kurtke i po chwili wrocilam pod sama scene :mrgreen: Rewelacja a Pole Dance wymiata :great::great::great::great::great:

A i udalo mi sie kupic kurtke z eco skory fikusna , taka fliuterna za 80 zl ( ktore dostalam za rozliczenie pitow sasiadom z klatki obok )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, Anna Maria, platek rozy, :************

Czuje się strasznie senna przez te leki ale można wytrzymać, nie jest najgorzej. W domu jest mi lepiej, mam spokój przynajmniej

-- 26 kwi 2014, 12:59 --

Auman, a co się dzieje???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, smacznego, mam nadzieję,że te leki zadziałają, czekam jeszcze na ten wypis żeby się dowiedzieć jaką diagnozę mi postawili, na pewno będzie coś z depresją ale nie wiem czy sama depresja, czy psychotyczna, czy lękowa czy może Chad bo o tym coś też lekarz mówił ale jednoznacznie nie powiedział

Auman, psychicznie już dobrze się czujesz? :)

-- 26 kwi 2014, 13:09 --

Auman, jak bez leków???? nie bierzesz leków???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, psychicznie już dobrze się czujesz? :)

Tak, psychicznie czuję się dobrze, od kiedy odstawiłem leki. Strasznie mnie one zamulały.

-- 26 kwi 2014, 14:09 --

Auman, jak bez leków???? nie bierzesz leków???

No nie, nie biorę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi