Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak bym chodzil na nogach to pewnie by sie nie chcialo, ale ja tam jezdze autem.

-- 16 kwi 2014, 23:12 --

Aluś, Dzisaj grzegorz kierownik on taki malomowny, zapowiada sie na gapienie sie w TV ale dobre i to zawsze mozna sobie z kims pobyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam stwierdzonej nn tylko zaburzenia lekowo depresyjne.. mysli czasem mam ale to taki lek przed bezsensem... ciezko by to bylo zakwalifikowac pod nn:/ lekarz wie ale to moje myslenie z nudow tak robi ale jest wiosna i juz tylko lepiej bedzie:) a swoja droga ciekawe czy vetira na padaczke nie powoduje przygnebienia i stanow depresyjnych bo cos tam bylo takiego w ulotce i neurolog czesto sie pytal czy nie mam mysli samobojczych. .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, ja mam w nocy dziwne zdarzenia, mówię coś czego moja mama nie rozumie i ciężko jest mnie wybudzić podobno a jak mnie wybudziła i mówiła do mnie nie mogłam się wcale do niej odezwać, jakbym nie miała głosu, budze się spocona i wystraszona, tego się nie da wytrzymać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, to ja w szpitalu nie byłam i nie zamierzam być, aż tak źle ze mną nie jest na szczęście, teraz mam dobre leki i czuje się po nich okej, tylko praca mnie dobija bo matoły same te wspolpracownice

-- 17 kwi 2014, 08:31 --

nic uciekam do tej roboty chorej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, hej :**** u mnie też słoneczko świeci, tylko nie wiem czy ciepło czy zimno na dworze. A ja się czuje kiepsko, tzn cały czas dół mnie trzyma i nic nie pomaga, wczoraj popołudnie przepłakałam, nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić wzięłam zomiren chociaż boję się tego leku i potem przysnęłam. Dzisiaj będę rozmawiała ze swoją terapuetką nie wiem może mnie trochę podniesie na duchu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi