Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

własnie przed chwila zrealizowałem ostatnią misje dnia, i poczułem ulge ze wszystko jest zrobione i moge sie zrelaksować, moge sie zrelaksowac w momencie, gdzie zaraz trzeba isc spac :D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, ze tak :P

zgłodniałam zjadm kanapeczki i herbatka potem papierosek i wysuszyć kudły 8) a Wy co porabiacie? ;) moich seriali dzis nie obejrzalam ktos oglada na wspolnej?

-- 16 kwi 2014, 20:57 --

neon, tez tak mam często ;):evil:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wstaje 6 15

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie jakies pomysly na smaczne salatki? Nie wiem zupelnie co zrobic :bezradny: sama nie wiem na co mam ochote innymi slowy :mrgreen: a mam gosci w drugi dzien .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, do pracy mam na 7.00

platek rozy, marny ze mnie kucharz, ja tylko potrafie jakiegos schabowego czy mielaka uklecic, co by nie zemrzec z głodu, ale reszta to dla mnie wyzsza szkola jazdy.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, to masz tryb nocny włączony ;)

Kamilko ja uwielabim sałtke poznanska na nia mowie bo przepis od znajomej z poznania

kurczak gotowany por ryz ananas pokroic i dodac szczypte soli i majonez pycha

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, :*************** miauuuuuu miuuuuuu :mrgreen:

Moze kobiety mi cos doradza , a moze zrobie sos tatarski? do jaj :D:D:D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, czyli taka troche hawajska? Dziekuje :********** ananasa lubie oogromnie to mi zasmakuje

-- 16 kwi 2014, 22:16 --

Ide do lozia :papa::papa::papa: Dobranoc

Zap[isalam sobie skladniki na salatke :uklon::uklon::uklon::uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, paaaaa

a ostatnio jadlam na grzanki pyszne papryka ogorek kiszony por i majonez albo jogurt nat. :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, amelka ale ja mam z tym przechlapane spie w dzien. jak mam cos zalatwic o godz. 12 to jest niewykonalne. neon, pewnie ze jak sam zrobisz od podstaw to jest o niebo lepsze, no ale trzeba umiec zrobic. Ostatnio gotowalem zupe grochowke i robilem tatar. Ale tatar byl słaby bo jako dodatek to byla jedynie cebula a tutaj powinno byc jeszcze zolto z jajka, okurek kiszony posiekany i maga.

Kiedys zrobie taki tatar.

-- 16 kwi 2014, 22:45 --

Aluś, czesc :)

-- 16 kwi 2014, 22:45 --

Aluś, Czesc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi