Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, :(( tak mam inne, wszystkie mi zmienił, jeszcze do końca tygodnia muszę odstawiać pomału te co mam i wtedy te nowe brać, ordynator powiedział,że na pewno w szpitalu nie będę dostawała zomirenu bo uzależnia, a co będę w szpitalu jeszcze dostawała to nie wiem :(( byłam na tym oddziale, bez klamek :((( nie wiem co ja tam ze sobą zrobię, bardzo się boję :why:

nowy lekarz wpisał mi zaburzenia depresyjno lękowe i urojenia ksobne a co wyjdzie w szpitalu nie wiem :((( coś mówili,że po psychozach mogłabym iść jeszcze na oddział nerwic, ale nie wiem czy pójdę zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, ojoj to faktycznie :***** ale miejmy nadzieje ze bedzie dobrze , ze leki zaczna dzilaac , ze poczujesz sie lepiej;)))))

-- 14 kwi 2014, 15:30 --

Anel92, zomiren to afobam inaczej wiec nie dziwie sei ze masz go nie brac. Ja sama mam cale opakowanie a wzielam chyba ze dwa razy i to cwiartke tablety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, tak się pocieszam

tylko wiecie co??? najgorsze jest to,że tam nie ma tych cholernych klamek i czujesz się jak w klatce, wyjść nie możesz, będę pewnie większość czasu spała bo co ja mam tam robić, i tak mnie lekami uśpią zawsze tak jest

-- 14 kwi 2014, 14:37 --

hania33, ja też nie czuje że święta idą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi