Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon, a w ogóle "czarnobiała mery" to postać filozoficzna, stąd mi się ona wzięła. W filozofii mówi się właśnie o czarnobiałej mery, czyli takiej, która jest pomalowana na czarno-biało, jest w zamknięta w czarno-białym pokoju, nigdy nie widziała kolorowego świata, ma czarno-białe sny i nigdy się nie cięła i nie widziała krwi, w związku z czym nie zna jakości czerwieni. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę jak mnie denerwują melodyjki z niektórych seriali, sygnał wiadomości i reklam.

Cały czas myślę o tym, że mogłabym być wiele mniej nerwowa, gdybym przez całe życie nie była wystawiona na działanie telewizora.

:silence:

-- 12 kwi 2014, 20:15 --

Marcin2013, hej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, a ja często ubieram się na czarno-biało. A świat podobnie jak u Ciebie też jest u mnie czarny albo biały.

cyklopka, nie wiem, czy tak łatwo coś znajdziesz o tym po polsku. To z filozofii umysłu, ale może w jakiejś specjalistycznej literaturze, ja to znam z wykładu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, przeglądam właśnie po angielsku, ale specjalistyczna terminologia mnie zabiła i nie wiem już z tego nic. Z resztą z koncentracją też jakoś cienko, zajmę się czymś mniej wymagającym, pogram w grę, albo zrobię kolejną dziurę w tapecie.

Tak że miłego wieczoru na razie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi