Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

To jest śmieszne ale obecnie do pracy przyjmują najchętniej ze znacznym bo za to pracodawcy mają większe dofinansowania z unii. Podobno, tak słyszałam, obecnie grupy to: częściowo niezdolny do pracy, całkowicie niezdolny do pracy i niezdolny do samodzielnej egzystencji. Porobiła się paranoja. Nowe przepisy są kijowe, żeby osoby niezdolne do samodzielnej egzystencji przyjmować do pracy jako "ochronisz" np. Tak ktoś mi mówił, ale słyszałam że weszły nowe przepisy.

Dziś kupowałam bratu leki. Te za ktore placił 3 z hakiem były bezpłatne. Nie wiem czy aptek ma jakąś promocje czy znów coś się zmieniło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, czas na leki. Pójdę do tego zakichanego mopsu jutro (nie znoszę chodzić po urzędach i gadać z urzędasami, bo tam mi się dopiero włącza paranoja) i dowiem się, niech mi doradzą i coś podpowiedzą w końcu od tego są. W środę rano jadę do szpitala mojego byłego pielęgniarkę odwiedzić (nie wiem czy już to pisałam wam mam jakieś rozdwojenie) i lekarzy, zapraszają mnie to pojadę, zobaczę co tam się dzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, krótkie włosy, obcinam. Trochę inaczej niż kasiątko ale krótko. Wygodniej będzie :) zresztą i tak mam krótkie włosy bo za ucho, a teraz zetnę to w cholere bo mnie drażnią a jak zobaczyłam,że kasiątko tak ładnie wygląda to mnie natchnęła na zmianę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi