Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, ja się umyję i też gdzieś wyskoczę. Przejdę się albo pobiegam, ale muszę włosy najpierw ułożyć bo w lesie to nie jest tak, że nikogo nie można spotkać a obecnie straszę wyglądem taka rozemłana :P

-- 06 kwi 2014, 08:25 --

I mam ochote kupic papieroski :bezradny::bezradny:

nie pal jak już tyle nie palisz to nic Ci nie pomoże ręczę za to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, nie jesteś sama, ja zajrzałam i jest pusto. Miało być słonecznie i ciepło, a jest pochmurno i chyba chłodno...

nie mam najlepszego nastroju dzisiaj jak na razie, zawsze tak jest od rana do ok.14-15 :(

A jak u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, ja też zdołowana, w dodatku boli mnie ramię koło obojczyka, wczoraj myłam okno, sprzątałam i chyba przeforsowałam, ojjj boli, rwie i nastrój do kitu... siedzę sama i się nakręcam :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja też siedzę sama i też się nakręcam i jeszcze jak sobie pomyśle, że jutro poniedziałek i znowu 5 dni pracy to mnie aż skręca, a po tym weekend szkoły... jeszcze żebym ten tydzien była w zielonym budynku to spoko... gorzej jak mnie znowu przeniosą...

jutro po pracy mam terapie... i w sumie to taka jestem zdolowana ze nawet na nią nie chce mi się iść... dodatkowo moj facet mnie zawodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi