Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men yhmy zaburzenia osobowości mam wpisane lękowo depresyjne, teraz lekarka mówi,że mam nerwicę nic nie powiedziała o zaburzeniach osobowości, nie wiem co chwilę coś innego. Chyba,że dopisała ale mi o tym nie powiedziała. Nie pytałam zresztą. Oprócz lękowo depresyjnych mam osobowość zależną, nieco anankastyczną i jakąś jeszcze wyleciało mi z głowy :roll: a unikającą

-- 23 mar 2014, 20:24 --

Pochlastalam sobie reke :(

co się stało? :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Messiah :roll: przejdzie...

amelia83 ja robiłam wszystko,żeby nie zasnąć zajęłam się sobą,żeby nie brać leków, które mają czekać na sen i jakoś się poczułam lepiej uff

-- 23 mar 2014, 20:46 --

nerwosol-men nie wiem czy można przywyknąć, ja się nie umiem z tym wszystkim pogodzić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men rzeczywiście, czasami mówiłam sobie,że trudno jest jak jest ale to w momentach kiedy już na prawdę nie miałam siły. Jak poczuję chociaż jakiś minimalny przypływ energii to próbuje walczyć z tym wszystkim. Teraz mam nadzieję,że się podniosę. Tyle razy się poddawałam,że teraz albo się podniosę albo chooj wszystko strzeli i nie wytrzymam. Bo żyć z tym gównem nie mam zamiaru dalej, albo będzie normalnie albo wcale.

-- 23 mar 2014, 20:51 --

Pochlastalam sobie reke :(

napisz co się stało? jak pochlastałaś??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi