Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

potem bylismy w pizerii na niedobrej pizzy stamtad do CIebie dzwonilem, a potem pojechalismy do ekipy saczac browary ze spozywczaka po drodze (ja Iza i PIter), w ekipie zaspiewalismy "zrobmy wiec prywatke jakiej nie przezyl nikt"

-- 16 mar 2014, 14:05 --

juz sie lepiej czujesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, o to pizza była niedobra? Dobrze, że z wami nie szłam ;)

Ogólnie na spotkaniu było fajnie, ale ten nowy koleś, który się pojawił, był dziwny. Powiedział, że wszedł na mojego bloga i że to, co tam piszę, to jakieś "bzdety". Zapytałam w jakim sensie bzdety, a on powiedział, że tego się czytać nie da, że to strasznie nudne. Przykro mi się trochę zrobiło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, Paweł, nie, Wojtek jest bardzo w porządku, przecież razem z nim gadaliśmy. Ale ten KochającyFacet to do mnie powiedział i próbował jeszcze dociekać, jaką mam diagnozę, że takie nudne "bzdety" piszę. Mam nadzieję, że on więcej nie przyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, Wiesz, ten Twój Blog, poczytałam sobie troszkę i uważam, że Twoje wypowiedzi są bez zarzutu. Piszesz szczerze o tym co czujesz i to jest najważniejsze. Nie przejmuj się tym facetem, który w sumie Cię obraził. Nie zasługujesz na tego typu słowa, że Twój Blog "to bzdety". Ten koleś, który to powiedział sam jest jednym wielkim bzdetem a Ty pisz dalej Kochanieńka i głowa do góry!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, na forum pisał niewiele, tylko tyle, że po burdelach chodzi. No wrażenie dobrego nie zrobił, nie wiem, jak można komuś coś takiego mówić.

Dzięki mirunia za dobre słowa:***

-- 16 mar 2014, 13:19 --

AddictGirl21, dziękuję Ci bardzo, kochana:***

PJT, to bardzo się cieszę, że go już nie chcemy. A co zrobił Izie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Już w domciu. Wsciekła i zdołowana z powodu szkoly. Nie chciałam o tym pisac na zajęciach, ale wkurza mnie ta szkoła-wykładowca. Nie leci programem tylko uczy nas arkusza kalkulacyjnego i worda zamiast innych przedmiotów. To jest jak kurs a chciałam skończyć szkołę i zdobyć technika. :why: Czy wyglądam na taką głupią że nie jestem w stanie opanować materiału :?

-- 16 mar 2014, 14:36 --

Póki co to sama będę się w domu uczyć :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Przyjmiecie mnie tu? Źle się czuję...Wczoraj cały dzień miałam okropnego doła, wieczorem miałam przypływ energii a dziś znowu fatalnie. Wytrzymam do jutra, jak jutro nie będzie lepiej zadzwonię do szpitala na interwnencję kryzysową, może mnie przyjmą? A dzisiaj chyba pójdę do Kościoła tam chociaż chwile spokoju złapię może.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi