Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

gosiulek, właśnie popełniłam gafę i próbuję siebie nie wyzywać :hide: Czy ja jestem głupia?

neon, śniło mi się, że sprzątałam pokój i przez to nie zdążyłam na terapię. Bałam się zasnąć. A ten pokój śnił mi się bo ostatnio mam bzika na tym punkcie, a pokój był okropnie brudny cały w kurzu jakiś smarach...

-- 07 lut 2014, 17:59 --

Psiaki się pobudziły i kręcą wte i nazad więc jestem z doskoku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Wam, dzisaj siedziew biurze i czuje sie niezykle napiety. Nie wiem dlaczego tak wszylo caly tydzien przychodzilem i zawsze bylo całkiem nieżle.

Wczoraj mialem intensywny dzien, do 17 siedzialem w biurze, pozniej mialem terpei grupowa, odwioazlem kolege z terpaii, pozniej odwiedzilem kolege w hotelu, wypilismy po piwie i skoczylismy do pobau na godzinke, pozniej go odwiazlem do hotelu, i pojechalem na parking tam powedka poltorej godziny. W sumie wrocilem

do mieszkania okolo 1 w nocy i mysalelm sobie ze z nadmiaru wrazen ( bo caly czas podczas tych wojazy czulem leki). Dzisiaj rano obudzilem sie w dobrym nastroju, i nawet jak szedlem do biura to dobrze sie czulem tylko tutaj zasiadlem to odrazu mnie zlapaly napiecia... Jak tam u Was leci???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :**

wieslawpas, też jestem napięta :/

Czekam. Może ktoś przyjdzie. Chciałabym żeby kumpel przyszedł choćby pijany, ale tak bardzo nie chcę siedzieć sama :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Hey:)))) ja wczoraj mialam taki dzien jakiego nie mialam dawno , zjezdzilam pol Krakowa i to bez lEkow wiekszych i bez ataków a jezdzilam sporo komunikacja a to moja panike wzbudza zawsze . Dzis natomiast juz nienajlepiej :bezradny: moze ten dzien jakas ma aure zla bo kilka osob z forum pisalo ze sie zle czuje

-- 07 lut 2014, 19:11 --

neon, ano nawet nawet , nie mam atakow poki co chociaz dzis mnie lęki dopadly ale szybko je opanowalam:)

Jak Twoj dzionek?:)

kasiątko, :***** a ja sflaczalam dla odmiany i tez mi samotno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi