Skocz do zawartości
Nerwica.com

Do Woja Marsz !!!

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Nic ciekawego.

Jak to nic ciekawego? A jak patrzyli czy Ci jajka podskakują podczas kasłania? To nie było niepowtarzalne i ciekawe? :lol:

Ja wywalczyłem D, ale dopiero z 3 razem.

Co sądzę o służbie w armii? W obecnych czasach - tylko dla chętnych z predyspozycjami. To wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic ciekawego.

Jak to nic ciekawego? A jak patrzyli czy Ci jajka podskakują podczas kasłania? To nie było niepowtarzalne i ciekawe? :lol:

To wesoło miałeś. Na szczęście nie musiałem gaci ściągać. :mrgreen:

Davin, byłem.

ZSW nie była zła. Zawsze musiała być z kogoś polewka. Chyba że Ty nie trafiłeś na sierote. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pamiętam wyjątkowo wyraźnie bo zbiegła się z wydarzeniem historycznym, było to więc zdaje się 20 marca 2003... Siedzimy na korytarzu, ze 40 chłopa, czekamy na wywołanie do komisji; kumpel interesujący się polityką z pewnych względów od rana siedzi ze słuchawkami w uchu i słucha radia... Nagle zrywa te słuchawki i z bananem na mordzie krzyczy: "Ej! Amerykanie zrzucili pierwsze bomby na Irak!" - "Huzzzzzaaaaa!!!" - odwrzeszczał cały korytarz...

Co do samej komisji to widzę że jeden motyw się regularnie pojawia, więc dorzucę swoje trzy grosze: u nas było zsuwanie gaci i pochyłka.

Kategorię dostałem E kiedy wojskowy okulista nie unosząc głowy znad papierów zapytał znudzony "chce pan iść do wojska..?" :D

:mhm:

Czyli jak wybuchnie wojna to wszystkie laski moje..? :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie się tylko pytali czy mam dwa jajka. Ciekawe czy by mi przybili D bez sprawdzania, jakbym powiedział że mam jedno albo trzy

o to tez mnie pytali;d Tak samo na bilansach jak bylem bajtel to mi sprawdzala a pozniej gdy zaczole sie intereswac juz kobietami to nie chciala:( hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzę o służbie w armii? W obecnych czasach - tylko dla chętnych z predyspozycjami. To wszystko.

Żołnierze teraz i predyspozycji zbyt dużych mieć nie muszą. Na byle co biorą chorobowe i się lenią w jednostkach. A armia nawet im porządnej broni nie daje na poligonach. No chyba, że przyjeżdżają żołnierze z zagranicy na wspólne manewry (bo wtedy trzeba się pokazać).

Poziom polskiej armii jest niestety coraz niższy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem a i do upadłego unikałem służby -a na koniec mnie jeszcze taki kutas szantazował który miał mi pomóc załAtwic....dodam ze zawodowy wojskowy-po pól roku chuj sobie przypomniał ze muszę dopłacić....

Kutas i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostałem A ale nie poszedłem ze względu na studia. Zawsze byłem przeciwnikiem wojska, ale z drugiej strony tam można nic nie robiąc przyzwoicie zarobić, zwłaszcza po jakimś tam awansach i pójść na emeryturę w wieku 35 lat czyli niewiele by mi zostało jakbym poszedł od razu po szkole średniej.

Teraz to na zawodowego ciężko się dostać trzeba mieć niezłe plecy, ale można na start dostać 2 koła plus jakieś przywileje, a w innych dziedzinach to zwykle od minimum zaczyna się zwykle i żadnych profitów dodatkowych. Armia to wciąż mocno uprzywilejowana grupa i ci co w niej są i narzekają to im się w głowie poprzewracało bo to jedna z ostatnich branż gdzie gówno się robi i nieźle zarobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi