Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwa, kasiątko, hania33, PJT,

nazywam się niewarto :*******

Wrocilam ze sklepu i z osrodka bo chcialam termin do ortoepdki moje wyznaczyc , i jest za 3 miesiace a mnie sie leki koncza :bezradny: nosz! Dawniej byly co dwa tygodnie nie wiem co to za oblezenie.

Ale nic mi nie bylo , lekka spinka w osrodku jak za mna stanla jakis facet sapiacy i mamrotal cos sam do siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :* hej!

A nie ma u Ciebie tak, ze jak bierzesz jakies takie leki to nie musisz na wizyte sie zapisywac tylko ich prosisz na recepcji o wypisanie leku? U mnie tak bylo w przychodni, ze mozna bylo poprosic bez wizyty i wtedy lekarka w wolnej chwili wypisuje wszystkie recepty.

A zdziwilam sie, bo ostatnio to mi nawet psychiatra tka powiedziala, ze na drugi raz, zebym sie nie zapisywala tylko moge zostawic kartke ze leki chce :)

-- 16 sty 2014, 11:28 --

gosiulek, dzieki! :) mam nadzieje, ze bedzie jak zwykle, czyli rano obawy i oslabienie, a jak juz dojde to sie rozkrecam i wracam na totalnym luzie. No ale nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, to rosyjski zespół więc chyba po rosyjsku,ale się teraz zawahałam. Może być jakiś stary nieaktualny bo to pagan metal.

platek rozy, nadrobię ;) Brat ma mi ze sklepu przywieść konserwę rybną i makrele :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.