Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, witja Haniu:**

platek rozy, ja chcialabym trafić na tego jedynego, choelrnie boje sie samotnosci, a juz nie wyobrażam sobie jej w cieżkich chwilach, kiedy potrzebuje sie by z kims pogadac, czyjegos cciepła, dobrego słowa :-|

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, to wszystko mozna miec i bez papierka :) ja tez nie jestem typem samotniczki :) Bliskosc dla mnie to cos bardzo waznego

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, a ja piore firany a jutro chyba podejde zobaczyc na nwoe jakies.... te juz sa nijakie :?

-- 22 gru 2013, 18:16 --

nerwosol-men, sooo czytasz?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nerwosol to z Ciebie taki Książkiewicz? , zamiast się Tu dobrze zakręcic przy jakiej samotnej fajnej dziwwczynie , to Ty nosa do kniżki ? No tym sposobem to sobie do końca życia gołe babki w kalendarzach co najwyżej... ;)

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, ale on ma kobietke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, :*** ja ogarniam ostatecznie mieszkanko ... slucham muzyczki...:) a Ty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no normalnie dziś jakie zwierzania idę książkę czytać :D

:nono::nono:

Witajcie :D

Wstałam niedawno i nie moge dojść............do siebie :mrgreen:

-- 22 gru 2013, 18:37 --

jakoś dasz radę , "przezimujesz" , nabierzesz sił ,,, a wiosną kogoś ciekawszego i bardziej zaangażowanego poznasz ;) . Jedna rada , nie łap się za małolatów ,co jeszcze albo maminiego cyca potrzebują albo kompanów ( do głownego nurtu życia ) . Myślę ,że facet koło 30 zaczyna już na poważniej brać te sprawy i wspólne układanie sobie życia z kobietą.

Tu bym sie spierała < nawet po 30> :roll:

-- 22 gru 2013, 18:38 --

Kalebx3, ja myslalam, że jak będę mieć rok starszego to będzie okej... a tu 25 lat prawie 26 i głupi jak but, koledzy mu w łebie tylko... zamiast życie, rodzina.. esh...

Mój po 30.. wiec wolałabym młodszego przynajmniej bym się zabawiła :P

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ja jutro bede gotowala , kapuste z grzybkami i rybe po grecku:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ja uwielbiam szarloty :mrgreen:

Czy Wy tez tak sporo wydaliscie na te swieta kasy? :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, a dla nas innych myszek to juz nie chcesz zagladac? OSz Ty ! :shock::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.