Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Zjadłam śniadanie bo mi cukier spadł poniżej normy i wszystko wylądowało w kibelku. jak nadbić poziom cukru? mam glukozę ale w płynie. Trochę wypiłam, ale się boję bo to do kroplówek. Kupiłam bo myslałam, że wpłynie praktyczniejsze :oops: . Głupi babsztyl ze mnie :oops: .Jutro muszę kupić w proszku bo jedzeniem jak mnie trzęsie nie nadbije.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, logopedię dokańczam, a raczej ona mnie wykańcza...

platek rozy, przeżyłam zajęcia wczorajsze i dzisiejsze z afobamem w torebce :D

Teraz trzymajcie kciuki za jutro bo muszę załatwić praktyki, a okazało się, że zostało mi na to 2 tygodnie, a mam 150h więc jest to nierealne i nie wiem czy ktoś zgodzi mi się podpisać z datą wcześniejszą.... :/ oby mi się udało bo inaczej się zdenerwuje bardzo i zestresuje, choć i tak już w stresie jestem bo mam iść do jakiejś obcej baby obcego budynku i jeszcze prosić o coś.... niecierpie tego wywoluje to u mnie panikę

-- 08 gru 2013, 14:23 --

kasiątko, na podniesienie w miare szybko cuku podobno winogrona są dobre...

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, Pawel na zajeciach, wlasnie ma jakies wyklady, dzwonil do mnie niedawno.

Faraway, super Kobieto ze dalas rade :yeah::yeah::yeah: ja bym pewnie spanikowala na zajeciach , a rok temu sama skonczylam ksiegowosc i finanse ech , piekny to byl czas.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wyszłam z chałupy dziasiaj mam ogromnego lenia :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja musiałem bo terapie mam w niedzielę albo było spoko, do kościoła też wpadłem, pochodziłem styka mi przemarzłem :) teraz obiadek pieczona karkówka :)

Obiad był gotowy, czy sam zrobiłeś? ja muszę zapitalać i sam wszystko sobie organizować, nie ma czasu na przyjemności :evil:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak gotujesz dla siebie,to zawsze mozesz zjeść tak jak lubisz. Takie umiejętności są dobre dla usamodzielnienia i dla niezależności.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, co ćwiczysz?

ja na swieta dostane skakankę :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heja ja juz po zajeciach, 2 razy wzial mnie do tablicy :evil: 2 razy musiał mi pomagac ale obciach, do tego na mechanie nic nie skumalem juz poslalem maila do korepetytorki

-- 08 gru 2013, 16:16 --

Kasiątko kroplowa w płynie lepsza!

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, hej

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, :smile:nerwosol-men, aaa to sportowiec z Ciebie był

ja joga, basen i rower ale nie w zimę

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.