Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, to masz lepiej bo ja mamz a duze ataki. U mnie takie sytuacje gdzie nie mam kontroli czyli nie moge wyjsc w momencie w ktorym chce wzbudzaja najwieksze ataki paniki.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ja codzien wychodze , tyle ze sa sytuacje ktore znosze ciezko np jazda autobusem ale i tak ajde jak mam gdzies jechac bo co mamz robic? a cod zien ide chociazby do sklpeu no i dawniej jeszcze chodzilam na kijkach na spacerki ale teraz juz za zimno niestety.

-- 08 gru 2013, 11:15 --

Pawelek Was pozdrawia :*** jest na zajeciach :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, platek rozy, hejka

u mnie dobrze wyspałam się, zrobiłam kawe z brązowym cukrem zdrowiej :P psy poszły z M na dwór a mam M pojechała do szpitala chyba jutro bedzie miała ostatnia operację( pokonała raka z przezutami )

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, hey:)))

amelia83, uwielbiam brazowy cukier :mrgreen: tez z takim pijalam:)

Trzymam kciuki za mame M i duuuzo zdrowka dla niej:)

Ide na sniadanko :***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dziękuję :]

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, pozdrów Pawła również :Dnerwosol-men, :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, to mama mojego chłopaka dziękuję :*

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, tak kochana

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dopiero wstalam, wlasciwie jeszcze w łózku leza :)

Powiem Wam, ze spalabym i spala od dwoch dni! Zasypiam tez szybko, jakos po 12. Jedyne co, to dzis sie przed 7 obudzilam i nie moglam zasnac jaksi czas, ale potem zasnelam i tak spalam do 10:40 :) I chyba dzis przeleze w lozku bo taka senna jestem... Nie wiem czy to od tej zimy czy co :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, hej ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haniu pospałam sobie dzisiaj :-) Dopiero co wypiłam poranną kawę. Jakoś mi dziś dobrze i optymistycznie, gdyby nie ten ząb było by super ... Dostałam antybiotyk, boję się że w końcu będę musiała go wyrwać :cry:

Jak u Ciebie?

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania masz rację, już samo nastawienie potrafi zdziałać cuda ;)

Pewnie pełna dawka paro też zrobiła swoje, również w moim przypadku :mrgreen:

-- 08 gru 2013, 12:55 --

hania33, platek rozy, hejka

u mnie dobrze wyspałam się, zrobiłam kawe z brązowym cukrem zdrowiej :P psy poszły z M na dwór a mam M pojechała do szpitala chyba jutro bedzie miała ostatnia operację( pokonała raka z przezutami )

Dzielna kobieta :uklon:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.