Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, no to samo pomyslalam! :D tak chociaz mialam sama radoche, tance itd. A tak to bym poszla, pewnie nerwy by byly, bo głownie chyba przy stolach bylo siedzenie. Jesc tez bym pewnie duzo nie zjadla, bo poza domem jakos nie daje rady duzo w siebie wepchnac ;)

-- 07 gru 2013, 22:25 --

PJT, u Ciebie to tam pewnie troche deficyt dziewczyn w szkole, nie? :) Ja mialam odwrotnie chlopaków jak na lekarstwo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem w tej knajpce w sumie nie nagorzej pozniej pogadałem z gosciem na parkingu. Wriócilemtaki troche roztrzepany przypomnialo mi sie ze to może dlatego ze nie zażyłem paro za dnia. No to żarzyłem teraz, a tutaj sie okazuje ze roztelepalo mnie jeszcze bardziej. No bo paro mnie pobudza mogem sobie zarzyc ten swoj coaxil i byloby po nim duzo lepiej. Panie dkotokorze przepraszam ze Pana nie posłuachalem z odstawieniem paro, jem to z przyzwyczajenia ale od jutra zaczynam zarzywac coaxil tonami. Racje ma tez ta moja teapeutka ze za długo siedze i gadam z goścmi na parkinku. Obiecuje juz soba tak nie tłuc uspokoic sie pisać opowiadania i wieczorami siedziec grzecznie na forum.

Wczoraj tez zrezygnowalem z imprezy firmowej i okazalo sie to strzalem w dziesiątke. W sumie to z początku żalowalem, ale pozniej pojechalem do sklepu, zrobilem zakupy i poczulem sie dobrze i stwierdzilem ze lepiej mi tam niz na jakies imprezie Mialem wczoraj fajny spokojny wieczór.

Nie wiem czy czytałaś taka fajna ksiazke, ktora jest dokładnie na temat Twoich objawów "pokonać lęki i fobie" bemis judith barrada amr?

Jest tam własnie dużo na temat Agorafobii. Mnie ta ksiazka bardzo pomoga swego czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.