Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

PJT, to sie ciesze i wez cos na ten brzuszek :*** A ja zjadlam lososia :roll:

-- 06 gru 2013, 16:14 --

[videoyoutube=]

[/videoyoutube]

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, to Cie rozboli jeszcze wiecej... I zebys mi pozniej nie plakal ze masz ataki:P !!!

-- 06 gru 2013, 16:24 --

ide d o pozniej :***

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dzisiaj dobrze, tylko trochę mnie ta pogoda drażni, dzięki :*** a co u Ciebie?

Jak robiłaś tego łososia? ;)

-- 06 gru 2013, 15:25 --

PJT, to ile tych kaw dzisiaj wypiłeś?

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, z kursu

platek rozy, byłam dopiero o 14. Wyobraźcie sobie że w taką pogodę musiałam iść 2,5 km w przemoczonych spodniach i budach bo mi przemakają. Teraz jestem w domku już po obiedzie.

Nadal źle się czuję,ale mam piwo,zaraz otworzę :idea:8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, oszalałeś z ilością :nono::P lepiej trochę ogranicz. Ja swego czasu piłam 5, ale każda była z jednej czubatej łyzeczki:)

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem w tym ze na mnie kawa nie dziala.. .tak samo tabletki z kofeina, potrafie zjesc 1gram czyli rownowartosc ponad 12 kaw/redbulli

chyba lepiej juz zebym szamał syntetyczną bo nie wali po zoladku tak

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, bo jak się pije ją w wiekszych ilościach , to ona juz nie ma tego działania. Najlepiej wypić jedną i ona działa najlepiej. No ale jak ktoś lubi kawę, to gdzie sobie odmówi drugą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka jaka masakra wypadki brak pradu co sie dzieje

armagedon :silence:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, pchalam dzis auto z zaspy dobrzeze 5 facetow pomogło bo by było kiepsko :?:hide:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, elo melo man :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ja wlasnie pije 4 dzis

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.