Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nauczycielka i nastolatek.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

ojj, fantazjowało się o gorących trzydziechach. 8) A mogłem wtedy (lat 14) i pięć razy pod rząd, dosłownie. To jakaś złośliwość natury, że największe libido miałem wtedy, gdy nie umiałem go wykorzystać. :pirate:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PoznacSiebie, macie spaczona psychike :mrgreen: przeciez to patologia jak khaeelesi mowi

Seks z 14 latkiem? Tak na to jest paragraf

Bo my jesteśmy wyposzczeni faceci, mnie nigdy takie rzeczy nie bulwersowały i wielu facetów również, to głównie kobiety lub jakiś religiantów bulwersuje, przecież nic w tym zdrożnego, marzenie większości gimnazjalistów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PoznacSiebie, macie spaczona psychike :mrgreen: przeciez to patologia jak khaeelesi mowi

Seks z 14 latkiem? Tak na to jest paragraf

Bo my jesteśmy wyposzczeni faceci, mnie nigdy takie rzeczy nie bulwersowały i wielu facetów również, to głównie kobiety lub jakiś religiantów bulwersuje, przecież nic w tym zdrożnego, marzenie większości gimnazjalistów.

no MILF za małolata to było marzenie no.1 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NieznanySprawca, Wiadomo, że małolatki 18+ kręcą (młodsze nie, gównarzeria mnie nie interesuje), i fakt częsciej na takie zwracam uwage, no ale jak zobacze pięknego, słowiańskiego, zadbanego MILF'a to sie robi zamieszanie w gaciach :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi