Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nauczycielka i nastolatek.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

A policjant podający się za handlarza narkotyków, w celu wychwycenia przestępców? Bulwersujące, oni mu zaufali ;)

chyba widzisz roznice?

No właśnie popatrz Sama ;) Ci i Ona skrzywdzili kogoś, sposób jest dyskusyjny, ale jednak ;) Oboje dobrze wiemy że ten chłopiec będzie miał w przyszłości spaczoną psychikę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, tu chodzi o to ze juz zaden prawdziwy psycholog im nie pomoze bo juz nie zaufaja. Zrobila im w pogoni za sensacja duza krzywde. khaleesi, nie dzieki temu. Szpital zawiadomil ...ona tylko szukala sensacji

A skądże? Teraz będą bardziej zwracać uwagę na kwalifikacje ;) Jeżeli policjant by Cię postrzelił? Gdzie byś to zgłosiła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oboje dobrze wiemy że ten chłopiec będzie miał w przyszłości spaczoną psychikę

Nie sądzę, sam seks ze starszą od siebie kobietom raczej dałby takiemu szczeniakowi zastrzyk pewności siebie i podniesionej samooceny. :mrgreen: Zupełnie inna sprawa, jak przetrawi ciężar skandalu/ojcostwa w tak młodym wieku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro,

Tego nie wiemy. Carlos by dał jej medal :P

A idź! Carlos to maruda :lol:

-- 08 lis 2013, 22:01 --

Nie sądzę, sam seks ze starszą od siebie kobietom raczej dałby takiemu szczeniakowi zastrzyk pewności siebie i podniesionej samooceny. :mrgreen: Zupełnie inna sprawa, jak przetrawi ciężar skandalu/ojcostwa w tak młodym wieku.

O, o tym ojcostwie mowa, nie udźwignie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To normalka że nastoletnim chłopakom podobają się atrakcyjne nauczycielki, chyba większość chłopaków miała takie fantazje seksualne z nauczycielkami, tylko mało kto je urzeczywistnił. Zawsze wzbudzają we mnie zazdrość takie informacje, że tez mi się nie przytrafiło takie szczęście.

Ja nie mam nic przeciwko, mam nadzieję że jak wprowadzą wychowanie seksualne do szkół to takie rzeczy staną się normalką, choć raczej uniknąć należałoby zachodzenia w ciąże, chyba że nauczycielka chce sama mieć i utrzymywać dziecko.

No właśnie... Zawsze fantazjowałem o swoich nauczycielkach... Na pewno by mi to nie zniszczyło psychiki :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to jak słyszę takie wiadomości to nie wzbudza to we mnie wzburzenia tak jak u większości, tylko zazdrość że w tak młodym wieku miał seks, też bym tak chciał.

Dokładnie :great: I moim zdaniem masz dobre podejscie, nie jest jednak z Tobą tak źle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to jak słyszę takie wiadomości to nie wzbudza to we mnie wzburzenia tak jak u większości, tylko zazdrość że w tak młodym wieku miał seks, też bym tak chciał.

Dokładnie :great: I moim zdaniem masz dobre podejscie, nie jest jednak z Tobą tak źle ;)

Tez gosciowi zazdroszcze, ale seksu, nie ciazy 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez gosciowi zazdroszcze, ale seksu, nie ciazy 8)

podpisuję się, też zazdroszczę seksu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi