Skocz do zawartości
Nerwica.com

Masa, masa, masa, czyli Forumowa Grupa Kulturystyczna

Gość Dżejmson

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, dla mnie strefa wolnych ciężarów i koksów nadal obca, bałabym się tam nawet zajść, a wczoraj pierwszy raz poszłam na koedukacyjną siłownię :pirate::hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, ja tam facetów się nie boję, ale pewnie dlatego, że zawsze w paczce byłam jedną dziewczyną i to właśnie mam problem w relacjach z kobietami. :(

i jak wrażenia?

-- 05 mar 2014, 18:36 --

slow motion, u mnie to samo , ale już jestem bliżej ideału , nogi mi się podobają , jeszcze tyłek , bicek i brzuch , będę spełniona :105:

nogi masz fajne to fakt- ja dążę do maksymalnego ujędrnienia nóg i pupy( dodatkowo dopieszczam systematycznym peelingiem i takim masażerem fajnym.)

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, nie licząc włocha gapiącego się mi w cycki i tego, że maszyny są ciutkę za duże całkiem ok :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, wtedy zawsze w moim przypadku "leca kurwy" xd nie cierpie tego lozka , ino kupie nowe a te wywale przez okno...

Spełniłem marzenia poświęciłem wszystko

Spuściłem rottweilera zrobiłem widowisko

Otworzyłem futerał z karabinem trafiam czysto

dała siła idea jestem synem z blizną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

metka00, tak zrob bo zlosliwe bydlo z tego lozka :D Ja tez mysle nad zmiana bo odkad pojawil sie Marcin to mi sprezyny zaczely wylazic w niektorych miejscach

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie będę dzieciobójcą? :lol:

Będziesz konkurował z putinem jako dyktator-psycho morderca

hitler_putin.jpg:pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi